Астро: Енергията на деня трябва да се използва само за съзидателни дейности

Луната е в знак Скорпион до 12:04ч на 15 юни.

Когато Луната е в този знак, хората стават податливи на мимолетни преживявания, проявяват склонност към отмятане и сръдни. Време, в което се проявяват силни страсти и желания. Човек е по-активен отколкото в другите периоди, проявява агресивност, критичност, нетърпимост, капризност, повишена чувствителност към обида. Не трябва да се вземат прибързани решения. Силно нараства сексуалното желание. Често се появява чувство на ревност през този период.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Доминиращ 11 лунен ден от 16:53ч на 13 юни до 18:02ч на 14 юни

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност. Това е символ на движение, път пълен с изпитания.

Най-активният ден на лунния месец. Свързва се със знака Лъв. Енергията на деня е много силна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. Силни сили се пробуждат в човешкото тяло и ако не знаете как да се справяте с тях, можете неволно да си създадете проблеми. Пасивността е нежелателна, но не трябва също така да се занимавате с нищо сложно и сериозно. Не бива да се претоварвате. Необходимо е да се внимава при всяка работа.

Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край или по-добре не го започвайте. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Бъдете предпазливи и внимателни във всичко. Да не се предприемат рисковани дейности.

Можете да се грижите за близките си, да им давате подаръци и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е възможно повече. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Благоприятно:

– за довършване на започнатото;

– за творческа работа;

– за научна дейност;

– за пътуване;

– може да ядете каквото поискате;

Morkadis

– за подстригване. (повишава проницателността на ума)

Неблагоприятно:

– за нови дела и начинания;

– за бизнес дела и търговия – възможни са загуби;

– за финансови операции;

– за покупко-продажба на недвижими имоти;

– за общуване – възможно е да избухне агресия;

– за почивка (само кратка);

– за физически натоварвания;

– за сключване на брак.

Убийството на всяко живо същество е противопоказно. Обикновено в този лунен ден има силно взаимодействие с животинския свят, така че ловуването и убиването на животните днес е недопустимо. Да не се убиват дори насекоми. Лош знак са падащи вилици и ножове.

Сънищата (четвъртък с/у петък) – В 11 лунен ден енергията на Луната е силно свързана с нашето подсъзнание, поради което е толкова трудно за нас да го контролираме. И както знаете, подсъзнанието обикновено се проявява в нашите сънища. Ето защо сънищата на този лунен ден са пряко свързани с нашата психика и показват каква позиция по пътя си заемате. Ако сте имали много динамичен и приятен сън, това може да означава, че енергията ви е на правилното ниво. Това показва също, че в живота си заемате активна позиция и нещата вървят добре за вас. Ако в съня си сте пасивни и мрачни, означава, че в живота си плувате по течението, като поемате неволно ударите на съдбата. В този случай се препоръчва да преразгледате позицията си и да промените нещо в живота си, за да не бъдете безволева марионетка, подмятана от житейските обстоятелства.

Заболявания започнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение.

Следва 12 лунен ден от 18:02ч на 14 юни до 19:10ч на 15 юни

Днес е 26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Правете всичко с желание и от сърце. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.