Астро: Период на емоционална нестабилност и конфликтност

Луната е в знак Везни до 19:19ч на 26 април

Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Затова отложете това за друго време. Човек може да се колебае дълго време между всички плюсове и минуси, да търси както предимства, така и недостатъци, да мисли, но да не стига до еднозначни изводи. В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си.

Времето на Везните е миротворческо и хармонично време, но енергията на лунния ден е в противоречие и носи конфликтност в себе си.

Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Луната е на празен ход от 15:41ч до 19:19ч. – Нищо важно не започвайте. Не подписвайте договори, не започвайте нова работа, не правете скъпи покупки.

Луната преминава в знак Скорпион в 19:19ч.

Продължава 15 лунен ден до 19:36ч на 26 април (от 18:17ч на 25 април)

Средата на лунния месец. Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се запази спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията.

Хората, които сега се поддават лесно на съблазни, могат да ги настигнат неприятни последствия. Всичко тайно може да стане явно. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите.

Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се яде месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е висока днес. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение.

Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време.  Този сложен ден, романтиката е неуместна. Периодът се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с любов, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошение по-късно. По-добре прескочете този ден.

Подстригване – Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие.

Следва 16 лунен ден от 19:36ч на 26 април до 20:57ч на 27 април

7 слънчев ден – Денят е подходящ за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.