Астро: Подходящо време за разчистване и избавяне от всичко старо и излишно

Луната е в знак Близнаци от 07:04ч до 18:47 ч на 8 октомври.

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо. Любознателността и любопитството стават по-активни. Не харчете пари и време за празни събития, мимолетни срещи, ненужни покупки. Препоръчва се да се отложат дългосрочните финансови инвестиции, сключването на сериозни договори и купуването на недвижими имоти.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Продължава 19 лунен ден до 21:26ч на 6 октомври (от 20:56ч на 5 октомври)

Неблагоприятен ден. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. Днес се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Съзнанието е замъглено. Ако чувствате отчаяние, тежест в душата, дълбока болка – това е нормално. Такава е енергията на днешния ден. Заемете се с нещо, което обичате или медитирайте, за да не потъвате в униние. Денят е изключително неблагоприятен за хора с психични разстройства.

Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Днес лесно се изпада в заблуждения и се правят грешки. Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са съблазън и илюзия – те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки и тогава чак да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Да не се започва нищо ново. По-късно ще завърши с провал. Отложете финансовите дела и операциите с недвижима собственост. Не е подходящо време да се сменя местоработата или сферата на действие. Учението изисква висока концентрация.

Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори, подписване на документи. Дейните и активните хора може да се занимават с обичайната и ежедневна работа, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо. Неблагоприятно време за пътуване и смяна на обстановката.

Може да се направи разтоварващ ден, но да не се гладува. Препоръчително е в 19 лунен ден да се ядат кръгли плодове и зеленчуци, и да се избягват продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите отношенията си. Бъдете вежливи и предпазливи с колегите си. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно. Сексът е добре да се избягва.

За да си изкарате лесно този ден, трябва да пестите енергията си. Бъдете сами, отделете време за почистване на душата, мислите, съвестта или дома си. Можете да направите това заобиколени от горящи свещи. Също така, денят е благоприятен за отдих на открито.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Може да сънувате кошмари, но да не се обръща внимание на сънищата в този лунен ден.

Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

Следва 20 лунен ден от 21:26ч на 6 октомври до 22:02ч на 7 октомври

20 слънчев ден – Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но по честен начин. Хубаво би било да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.