Близки срещи от третия вид

извън

Съветникът на американския президент Джон Подеста подаде оставка. Веднага след това в Туитър-профила си той обяви, че съжалява само за това, че не е разкрил истината за извънземните. Освен това, 66-годишният Подеста призова американското правителство да публикува всички документи за съществуването на НЛО.

Преди Барак Обама да е отворил уста да каже каквото и да е, екип на в-к „Труд” си направи труда да събере разпилените късчета от счупеното огледало и да поднесе фактите пред лицето на читателската си аудитория. Разбира се, в тях всеки ще види това, което може – в зависимост от своето възпитание, образование и манталитет…

Близки срещи от Трети вид

Щат Флорида, Палм Бийч, 9 август 1953 г. В 21:00 часа ръководителят на бойскаутите Сони Дисвърджис получава изгаряне от огненочервен светлинен лъч, насочен към него от кръгъл летателен апарат. Лъчът изгаря китките на ръцете и косата, тъй като той закрил с ръце очите и лицето си. Трима бойскаути, които били свидетели на произшествието, оказали първа помощ на лежащия в безсъзнание мъж.

Датата е 7 септември 1984. Пътнически самолет, летящ от Ленинград за Тбилиси, се приближава опасно близо до неидентифициран летящ обект. Срещата става в небето над град Минск, Белорусия. Екипажът е заслепен от ярка светлина. При облъчването гама-радиацията на НЛО се съчетала с мощно хронално поле, което направило невидими показанията на бордовите уреди. Но затова пък позволило на изумените пътници да се разглеждат един на друг като на рентгенови снимки, виждайки скелетите на спътниците си. След няколко месеца командирът В. В. Гоциридзе умира от скоротечна форма на рак, а втория пилот Ю. Кабачников, изключително здрав мъж дотогава, започнал да получава няколкочасови припадъци.

Латвия, есента на 1999. Цяла Прибалтика бива потресена от случая с журналиста Антон Зилгалвис от град Екабпилс, разположен от двете страни на река Даугава /Западна Двина/. Разхождайки се по гористия ляв бряг на реката, Зилгалвис излязъл на поляна, където съзрял странен обект с яйцевидна форма. Въодушевен от сензационната новинарска находка, журналистът започнал да размахва ръце и да приветства “братята по разум”. От „яйцето” се появили два хуманоида, които насочили към неканения гост сребриста пръчица – и журналистът изпаднал във вцепенение! Извънземните въвлекли парализирания Зилгалвис в обекта, след което той излетял и буквално след минута, както се сторило на Антон, се приземил. Съдейки по ландшафта, това било някъде в предпланините на Кавказ. Поразеният Зилгалвис видял долина, в която били струпани няколко десетки НЛО. Между тях сновяли хуманоиди. Един от тях забил в челото на парализирания журналист някакъв прибор, наподобяващ тирбушон. След това жертвата на извънземния експеримент била върната на същото място край Даугава. Зилгалвис успял да разкаже историята, но само след 3 месеца умрял, без да му бъде поставена някаква диагноза…


Българската среща от ІІІ вид

Една от малкото документирани български срещи от ІІІ вид е тази в Царичина. Със сигурност тя е и най-популярната. 12 май 1991 година. Малко след 22 часа дежурният лейтенант Нейков съобщава, че в източна посока от селото в небето се наблюдават огромни, дълги десетина километра светлини. Извънземните, посредством „щатната екстрасенска” на Царичинската дупка, издават заповед всички хора да се приберат във фургоните и да не излизат навън, защото прекият контакт с тях може да бъде фатален. По ожесточения лай на кучетата офицерите разбират кога те влизат и излизат от Дупката. Когато хората напускат фургоните, охранителните кучета изглеждат изключително уплашени и залитат като пияни. Повечето от военните /в това число и екстрасенската/ в продължение на ден-два нямат сили да се вдигнат от леглата си…

Гагарин чувал в Космоса кучешки лай и неземна музика

В чуждата преса излизат информации за странни случки с американски и руски космонавти по време на полети. А в психическото здраве на тези проверени мъже не бива да се съмняваме. Например съветските космонавти Ю. Гагарин, А. Леонов, А. Николаев и В. Волков в орбита чували… лай на куче. А след това започнал да се чува отчетлив плач на дете! И някакви гласове. Още по-необичайно е свидетелството на Юрий Гагарин (1934–1968), който по време на едночасовия си космически полет през 1961 година слушал “неземна музика, много подобна на тази, която се изпълнява на електрически музикални инструменти”. Това свидетелство е интересно с това, че до полета си първият космонавт не бил чувал подобна музика, доколкото в тези години в СССР никой не е знаел за съществуването на такива инструменти. Сам Гагарин разбрал как звучат електрическите инструменти доста по-късно, на представление на ансамбъла на Вячеслав Мещерин. Именно тогава той осъзнал, че е чувал нещо подобно в кабината на космическия кораб през 1961 година.

Есенин общувал с извънземни

Руският поет Сергей Есенин става популярен с нежните си лирични стихове, но не по-малко и с връзката си с разкрепостената американска балерина Айседора Дънкан. Всъщност, той има четири брака и една истинска страст – алкохола. Ето и нещо по темата с извънземните. Писателят А. Варакин е записал една почти невероятна история, която му разказал негов познат:

“Веднъж П. отишъл в квартирата на Есенин. В неговата стая имало три урода, отличаващи се от хората с огромния размер на главата върху хилаво телце, почти пълно отсъствие на уста и нос и огромни очи. Есенин давал вид пред госта си, че в стаята няма нищо необичайно. Но внезапно излязъл в антрето и се върнал с пръчка, с която се нахвърлил върху уродите и те избягали през прозореца…”

Както виждате, подобна външност съвпада със съвременните описания на т.нар. срещи от 3-ти вид с хуманоиди, появяващи се от НЛО. Твърде вероятно е самоубийството на поета през 1925 година да е вследствие общуването му с извънземните. Нерядко контактите от 3-ти вид завършват по този начин – с психически разстройства и самоубийство за контактьорите. Други изследователи обръщат внимание на факта, че много от т.нар. „гениални творци” в областта на музиката, поезията и изобразителното изкуство всъщност дължат шедьоврите си на общуването с т.нар. „същества от паралелния свят”.

Morkadis

Те всъщност са наши съседи от паралелната реалност

Един от първите изследователи на аномалните явления в СССР е докторът на философските науки, кандидатът на техническите науки Владимир Георгиевич Ажажа. От 1975 г. той работи в Уфологичната (от англ. UFO — Unidenified Flying Objecs – НЛО) комисия при Съюза на научно-инженерните общества на СССР – “Союзуфоцентр”. Ръководил е по поръчка на разузнавателното управление на Военноморския флот научната тема “Хидросферен аспект на проблемите с НЛО”.

През 1990 г. Владимир Георгиевич възглавява първата държавна организация по изучаването на НЛО при Академията на науките на СССР, наречена Всесъюзен междуотраслов уфологичен научно-координационен център. В резултат на многогодишни изследвания и анализ на огромно количество данни Ажажа напълно променя своята гледна точка за произхода на НЛО.

“Диалектиката на изследванията ни заставиха критически да погледнем на примитивната извънземна хипотеза за произхода на НЛО, свързана със стартирането и полетите на земната космическа техника. През този младенчески период преминават много уфолози.” – заявява ученият.

Ето и факти: хроналното (времевото) поле на НЛО спира двигателите с вътрешно горене, нарушава работата на електронните прибори, изменя хода на времето на заредените тела, което фиксират механичните, електронните и радиоизотопните часовници. Това поле силно изменя честотата и скоростта на движение на фотоните… Тези факти свидетелстват за това, че тук е задействан свят, съществуващ извън нашето време-пространство; някаква свръхтънка реалност, която някои изследователи наричат фемтосвят (фемто = 0,000000000000001). „Извънметричността” на фемтообектите, действащи в този свят, говори за отсъствието у тях на размери и маса. В резултат на дълго изучаване на тези комплексни проблеми някои изследователи са стигнали до тъжното заключение, че чуждопланетния произход на НЛО е само примамка, маскировка. Много важен момент е, че указаните фемтообекти гравитират към полюса на злото, т.е. явяват се минус-фемтообекти. За това свидетелства знакът на хроналните излъчвания и многочислените случаи на тяхното отрицателно въздействие върху психиката, здравето и живота на хората, понякога завършващи със самоубийство, или загиващи при различни мистериозни обстоятелства.

Ето какво казва известният американски журналист Джон А. Кил, занимаващ се с изучаването на феномена UFO от 1945 година: “Летящите чинии не долитат от някаква далечна планета и не се явяват представители на някаква тайнствена цивилизация. Те – нашите непосредствени съседи – са част от другия пространствено-времеви континуум, където животът, материята и енергията радикално се отличават от нашия.”

Какви са последиците от срещите с извънземните

Безпристрастното изучаване на разнообразните контакти с НЛО от страна на руските уфолози показва какви са физиологическите последици за човешкия организъм:

1. Изгаряне I и II степен на лицето и ръцете, като резултат от невнимателното приближаване към НЛО или неговото прелитане на малка височина.

2. При близки контакти с НЛО наблюдателят губи двигателни способности.

3. Контактуващият при опит да се приближи към НЛО може да бъде или спрян от еластична среда (поле) или дори съборен.

4. След близки контакти с НЛО у контактуващия по правило се развива устойчива болка в главата, които не може да се отстрани в рамките на 2-3 дни. В резултат на въздействието на ултравиолетовото излъчване възниква възпаление на очите и конюнктивит.

5. Свидетели на кацане или ниски прелитания на НЛО понякога съобщават за странен мирис на сяра, или просто за люта миризма…

6. Поява на немотивиран страх, който често минава в паника при срещите от III вид (близки контакти). Чувство на страх и паника са присъщи също и на животните. Те много добре и много отрано чувстват приближаването на НЛО (по същия начин и при полтъргайст). Счита се, че най-добрия индикатор за появата на НЛО е кучето.

инфо: trud.bg

Вижте още:

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ РАБОТЯТ ЗА НАСА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.