Български художник свидетелства за извънземните след 20 години мълчание

1

Художникът Даниел Лозанов среща кораб на извънземните

Кой е той?
Преди да срещне извънземните, Даниел Лозанов е един от художниците в София, които завършват Художествената академия и специализират портрети и скулптура. Негови изложби са гостували в най-престижните галерии в старата включително и на „Шипка” 6. Пред „България днес” той за пръв път разкрива една от най-дълбоко пазените си тайни – а именно срещата с извънземните.

Среща с летяща чиния
„Никога досега не съм разказвал тази история, но до днес е жива в паметта ми, сякаш се е случила онзи ден. Беше през 1995 г., около 21 ч., бях си вкъщи в столичния квартал „Гео Милев”. Гледах телевизия и изведнъж токът угасна. По това време вече нямаше режим. Отидох до прозореца да погледна дали в близките сгради свети. Там нямаше проблем.

Почнах да се чудя каква авария може да е станала само в моя блок. Съвсем случайно погледнах нагоре към небето. Това, което видях, ме изуми. Ниско между сградите – кажи-речи между тях самите, летеше доста голям кръгъл метален обект с формата на чиния. Отдолу имаше разположени въртящи се светлини. Направо онемях” – споделя в интервю за изданието художникът.

„Нямаше никакъв шум и трептене във въздуха. Само светлина идваше от този НЛО, както и това, че ми спря тока. После летящата чиния изчезна така безшумно, както се и появи. Бях абсолютно сигурен, че това е космически кораб на извънземните, но за всеки случай реших да се обадя на летището. Попитах ги дали над моя район по това време е кацал или излитал самолет. Нямало такива самолети – ми отговориха. Тогава вече бях напълно сигурен, че съм видял НЛО, заради което ми спря и токът. Когато се обадих на службата по метеорология, направо ми се изсмяха с думите: „Човече, на колко ракии си?” – разказва Даниел Лозанов.

Извънземните всъщност били атланти от земен произход
„Твърдя, че не съм куку. Съвсем съм си наред и с главата и с психиката. Видях извънземните и го признавам, докато има хора, които не биха посмели да си го признаят” – споделя Лозанов.

Той смята, че съществата в НЛО не са извънземни, а имат земен произход и това са атлантите. Част от жителите на Атлантида се спасили и сега техни наследници наблюдават делата на Земята – счита художникът.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

ИВАН ИВАНОВ: РАЗПОЛАГАМ С ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА 57 ИЗВЪНЗЕМНИ, ДОШЛИ НА ЗЕМЯТА!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Анонимен 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.