Вирусът Зика е измислен, няма такъв

комар

Вирусът Зика всява паника по света, но това е поредната измама, която разобличават медици и журналисти в Бразилия – страната, от която тръгва „епидемията“ от микроцефалия, пише Pravda.ru, като се позовава на техните изводи, според които този вирус, както и много други в последно време, са измислена история на мултинационалните корпорации, които се опитват да скрият своите престъпления и да всеят паника на планетата.

ХИВ, Западнонилска треска, свински грип, атипична пневмония, ебола… Всеки път за смъртните случаи и болестите се обвинява вирус. Но всъщност всички тези болести се предизвикват от други причини, пише един от авторите на сайта Resumen Latinoamericano.

Той отбелязва, че вирусът Зика, който сега се обвинява в раждането на деца с микроцефалия (недоразвит мозък), е известен от края на 40-те години на миналия век и тогава е предизвиквал само леки заболявания. Защо сега този вирус се обвинява в сериозни генетични нарушения?

Това е номер и лъжа на учените, които днес работят за определени корпорации, твърди авторът. Към заболяването на плода от микроцефалия в утробата на майката водят редица фактори, пояснява авторът, а в Бразилия това е неконтролируемото използване на пестициди. Бразилия е световен лидер по тяхното използване.

Съдържащите се в пестицидите химически вещества атразин и меолахлор предизвикват задържане на ръста на плода и появата на бебета с малка глава, се казва в едно от медицинските изследвания, цитирани от автора.

По данни на агенция Reuters поне четири чужди производители продават пестициди в Бразилия без лиценз на своите вътрешни пазари. Това са компаниите BASF, DuPont, Monsanto, Nufarm, Syngenta, Adama, FMC y Nortoх. И това е много удобно – да се прехвърли вината на вирус, за да се избегне наказание за ужасяващите вродени дефекти, получени от прилагането на продукциите им. Стигнало се е дотам, че отделни градове и медицински институции в Бразилия подават съдебни искове с настояване за обезщетение за нарушаването на правилата за безопасност.

Причината за микроцефалията се крие и в масовата ваксинация на бременни в Бразилия срещу грип и коклюш (Tdap). Фармацевтичните компании нямат доказателства за безопасността и ефективността на тези ваксини за бременните и плода, няма данни и за възпалителните процеси, които могат да предизвикат тези ваксини. Тестовете, проведени в САЩ, не са правени върху хора, отбелязват бразилските лекари.

Един от тях, от щата Пернамбуко, е направил извод, че не вирусът Зика, а ваксините за бременни провокират раждането на деца с недоразвит мозък. В този щат също се подават съдебни искове.

Да идем още по-далече. Като виновни за разпространението на вируса се сочат комарите. Възможно е, но по-рано те не са били замесени в това. Друго е, ако става дума за генномодифицирани комари, пуснати в Бразилия от фирмата Oxitec (работи с финансиране на Бил Гейтс) за борба с треската денга.

Смятало се, че мъжките комари, при които е загубена репродуктивната функция в резултат на модифициране, няма да оплождат самките и потомството ще загива на ниво ларви. Количеството насекоми наистина спаднало рязко, но това не е доказателство, че експериментът е бил безопасен. Какво представляват сега тези комари, е голяма загадка.

Какви вещества генерират те? Какво постъпва в кръвта на човека? Зад фирмата Oxitec стои фирмата фирма Intrexon, Third Security Corp, а зад нея – Vanguard Group, BlackRock, Morgan Stanley, State Street Corp, става ясно от документи, представени в друго журналистическо разследване. Това са банкови групи, които принадлежат на династиите Ротшилд и Рокфелер.

Именно фондацията Рокфелер днес продавала изолирания вирус Зика за 599 евро, твърди един от представените в разследването документи. Същата фондация го е изолирала от кръв на маймуни през 1947 година.

Той се продавал чрез дъщерната фирма АТСС, която според инструкциите към щама на вируса Зика, се явявала „лидер в разработката на биологични материали и ресурси и глобална организация по стандартизация, чиято мисия е насочена към придобиване, удостоверяване, производство, съхранение, развитие и разпространение на стандартни справочни микроорганизми, клетъчни линии и други материали.

Съхранявайки традиционното събиране на материали, АТСС разработва продукти с високо качество, стандарти и сервизна поддръжка на научни изследвания и иновации, които подобряват здравето на населението в цял свят.“

Morkadis

Както се казва, кръгът се затваря. Сами произвеждаме вируси, сами го рекламираме като пандемия, сами разработваме противоотрова срещу него, сами го продаваме, сами се обогатяваме.

Сега вече е ясно, че не е имало ХИВ, а отслабване на имунитета от влошена екология и т.н., не е имало свински и прочие грипове, а са били модификации на обикновен вирус. Вирусът ебола впрочем е патентован от правителството на САЩ през 2009 година с участието на Пентагона и фондациите на Джордж Сорос, който финансира военните лаборатории в Сиера Леоне и Либерия чрез фондацията си „Отворено общество“.

Интересно е, че неизменна съставка за производството на противовирусния препарат „Тамифлу“ е звезден анасон. Кой е изкупил цялото му производство в Китай? Доналд Ръмсфелд – бивш министър на отбраната на САЩ в администрацията на Буш-младши.

Страхът пред пандемията е предназначен не само за обогатяване на мултинационалните корпорации и банки, но и за създаване на атмосфера на страх и сляпо подчинение на населението, за поробването на лекарите на всички нива. Медицинските тайни операции са най-опасни, тъй като изглеждат политически неутрални, но всъщност съвременната „медицина на Рокфелер“ е построена на глобални партньорски отношения.

А науката като такава също е престанала да бъде чиста, тя работи за корпорации. Затова, когато тръгвате към аптеката за „Тамифлу“, не си правете илюзии, вие работите за обогатяване на рокфелерите, а не за своето здраве.

инфо: megavselena.bg

Вижте още: 

ЗАГОВОРЪТ ЕБОЛА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.