Днес всичко се покрива с мъглата на вълшебството, привлича тайнственото и мистичното

pixabay.com

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно, по-малко активно. Това важи за човешкото поведение. Процесите в организма не се извършват толкова бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично ниво става изчистването му. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Внимавайте да не го травмирате. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Луната е в знак Риби до 06:38ч на 21 юни

Когато нощната владетелка се намира в знак Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, привлича ни тайнственото и мистичното. Започва да отслабва способността за умствена концентрация, мисълта витае в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами нашето съзнание в света на илюзиите, така че всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Уязвими са ходилата на краката. Да се намали употребата на течности, също на алкохол. Да се избягват по възможност лекарствата и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Лунен календар: 21 лунен ден от 01:23ч на 20 юни до 01:46ч на 21 юни

Силно енергиен и мистериозен ден. Смята се, че извършените в него благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма. Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец.

За бизнеса е продуктивно време. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли. Ако не си губите напразно времето, то може да успеете да свършите много неща.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики. Препоръчва се пътуване сред природата в приятелска компания, активният отдих е благоприятен.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако се появят проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Подходящо за общи семейни занимания. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите агресивно и да манипулирате околните.

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Слънчев календар – 2 слънчев ден –  Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Полезно е не само да овладявате нови знания, но и да предавате своя опит на другите.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.