Днес е ден, в който ясно може да се почувства предопределението на съдбата

Луната e в знак Риби от 02:18ч на 6 януари до 07:27ч на 8 януари

В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Доверете се на интуицията си. Луната изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Отдайте времето си на семейни ангажименти.

Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате приятно и за романтични срещи. Желателно е да направите разходка до водоем. Избягвайте лекарства (особено, ако са нови), алкохола и наркотиците.

Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва употребата на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се използват духовни практики.

Лунен календар: 5 лунен ден от 10:54ч на 6 януари до 11:19ч на 7 януари

Този лунен ден се смята за добър и щастлив. Негов символ е Еднорога, който означава чистота и целомъдрие. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването се приветства.

Ден, в който ясно чувстваме предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки трябва да бъдат добре обмислени. Всичко, което идва при вас като други хора, информация, събития – следва да се разглеждат като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно!

В този ден не трябва на никого да желаете злото, да се ядосвате или да се разстройвате. Често се променя настроението, затова се придържайте към „златната среда”.

Добре е да сведете контактите до минимум и да прекарате повече време в уединение, в безопасна обстановка. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те ще ви пречистят. Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече при вас.

Не се препоръчва да се започва нищо ново. Бъдете внимателни при оперирането с парични средства. Хубаво е да сте на път в този ден.

Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не  е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен. Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Секс – Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес в чиста енергия на радостта и любовта.

Зачатие – Неподходящо за зачатие. Дете, заченато в това време, ще има тежка съдба и много врагове.

Подстрижката привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата.

Morkadis

Покупки – Днес може да купувате всичко, каквото искате – от битова техника до детски играчки.

Слънчев календар – 22 слънчев ден – Днес живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождаването от всичко старо и ненужно. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат внезапни промени в живота. Например да тръгнете на пътуване без да сте го планували или да направите нещо спонтанно.

Астро-аспекти

Луна секстил Уран (20:00-22:00ч)

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.