Днес се отваря врата между небето и земята, човек може да разбере неизвестното

pixabay.com

Луната e в знак Телец от 05:44ч до 18:17ч на 29 ноември

Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Слушайте, когато другите говорят, но не спорете, споровете са само кръстосване на шпаги и губене на излишно време.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки. Пазете гърлото от много викане и също от простуда. Не трябва да се пробиват уши или да се вадят сливици. Не е подходящо да се лекуват и вадят зъби. Изключение винаги за спешните случаи.

Продължава 13 лунен ден до 15:38ч на 27 ноември (от 15:17ч на 26 ноември)

Денят можете да се сравни с колело, което се търкаля от планина. Не се плашете и не забавяйте скоростта. Успехът е близо.  Денят не е подходящ за сериозни дела и начинания, особено ако ги вършите сами. Ако планирате важен въпрос, отложете неговото изпълнение за по-благоприятно време. Но без значение какво се случва, не изоставяйте предварително започнатите дела. Енергията да завършите започнатото е напълно достатъчна.

От енергийна гледна точка в този лунен ден освежаваме енергийният си запас, обновяваме жизнената сила. На 13-ия лунен ден пристигат такива космически вибрации, които влияят благоприятно на творческата енергия.

Този ден е доста мистичен и мистериозен: вратата между небето и земята се отваря, човек може да разбере неизвестното. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот.

Може да се върнат някои стари проблеми, които не са решени по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. 13 лунния ден е предназначен за отработване на грешките. Могат да се повтарят различни житейски ситуации, хора и събития от миналото да се върнат, вероятно в леко променена форма. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което ни се случва, сме го заслужили. Затова, вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, какво точно сме направили „погрешно“ и ако е възможно, да го поправим.

Ако в обкръжението ви има хора и след като общувате с тях ви се появи чувство за малоценност, главоболие или се депресирате, тогава е дошъл най-подходящият момент да прекъснете отношенията с тях. Лош знак за този ден е болки в стомаха – те показват некоректността на вашите действия. Заболяванията, започнали в този ден, могат да станат продължителни и трудно се лекуват. Освен това болестите на тринадесетия лунен ден се считат за кармични и медицинските средства не са достатъчни за лечението им.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Той трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Въздържайте се от нови запознанства.

В този вълшебен и мистичен ден е много благоприятно да се опече кръгъл хляб. Зарадвайте себе си и любимите хора с вкусен, хрупкав домашен хляб.

Следва 14 лунен ден от 15:38ч на 27 ноември до 16:03ч на 28 ноември

Денят е сложен – от една страна е много добър за всякакви начинания, за реализация на дългосрочните планове, но от друга страна, този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

12 слънчев ден – В него господстват скрити сили. Днес всеки получава толкова, колкото е заслужил. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Добре е да обърнете повече внимание на близките си и да им окажете помощ.

По поведението на животните в този ден се съди как се отнасят хората към вас. Да ви излае куче – носи неприятности.

източник: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.