До 2100 г. ще пътуваме във времето

часовникДо края на 21-ви век пътуването във времето ще е факт, а космическият туризъм и плащовете невидимки ще са възможни до 15 години.

Авторът на книгата „Големите въпроси на науката“ Колин Стюарт дори смята, че до 2100 г. хората ще могат да скачат напред във времето, за да видят бъдещето си. До момента най-голямото пътуване в бъдещето е 0,02 секунди. Според Стюарт само след 85 години ще може да пътуваме със седмици напред. Прогнозите на д-р Мери Жаклин Ромеро за телепортация са още по-оптимистични – до 2080 г.


До момента е извършена надеждна телепортация само на електрони. До 15 години ще има плащове невидимки и ваканции в Космоса. Един от начините за създаване на плащ невидимка е използването на адаптивен камуфлаж, включващ вземането на слой от задната част на предмет или човек и прожектирането му отпред за създаване на илюзията за изчезване.

Вижте още: 

НАВЕСТЯВАТ НИ ХОРА ОТ БЪДЕЩЕТО

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.