Духът на Ванга шепне в къщата на пророчицата

къща ванга

С наближаването на датата 11-ти август, когато най-известната българска пророчица Ванга почина, все повече необясними явления започнали да се случват в къщата на петричката врачка в Рупите.

От стаята на споминалата се ясновидка се долавял шепот, а леглото, в което е спяла старицата, сякаш вибрирало, когато някой човек застане наблизо и отправи молитва. Почти две десетилетия след кончината на баба Ванга нейни познати все още намират утеха в спомена за нея и с надежда в сърцата призовават духа на незабравимата пророчица.

Свидетели, навестили къщата, обясняват, че вътре се усещала някаква много особена и необяснима сила, като с наближаването на 11-ти август тя сякаш растяла.

Петричани разказват как понякога чували нещо като шепот в дома на покойницата, друг път, докато се молели край леглото на Ванга, усещали как то лекичко се раздвижва. Местните не смятат, че тези явления са плод на фантазията им, а вярват, че духът на ясновидката все още е в къщата, за да бди над хората.

Припомняме, че това не е първият случай, в който се говори за духа на известната българска пророчица. През ноември 2013 година, точно в нощта срещу Архангеловден, очевидци заявиха, че местността Рупите е била осветена от необикновено сияние, за което нямало логично обяснение. Хората смятат, че светлината се е появила, тъй като баба Ванга е дошла да види родното си място.

Според местните духът на пророчицата често посещава този район и помага на хората, които са в затруднение. Те са категорични, че дори и ясновидката да не присъства тялом в този свят, тя намира начин да е с нуждаещите се и да им окаже подкрепата си.

Пророчицата почина на 11-ти август 1996 година.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

АРХЕОЛОЗИ-ЕГИПТОЛОЗИ ПОСЕТИХА СТРАНАТА НИ ЗАРАДИ ПРЕДСКАЗАНИЕ НА ВАНГА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.