Едно изречение може да промени живота ви

щастие

Едно изречение може да промени живота ви – да, сигурно ви звучи наивно, но това е факт. Знаете ли, че именно няколко думи могат да бъдат в основата на щастието, излизането от неловки ситуации, повишаване в работата и премахване на притеснението да говорите публично.

Едно изречение, а толкова много ползи. Това е тайната, която може би за някои именно аз ще разкрия. Предварително искам да ви обясня, че тази фраза трябва да бъде повтаряна сутрин, докато се събудите, на обяд, докато шофирате и вечер преди заспиване.

Повтаряйте я навсякъде и винаги, когато се чувствате безпомощни.

Магическата формула е :“Моят свят се грижи за мен“! Това е тайнственото изречение, което оттук нататък наистина може да промени живота ви и ви помага винаги, когато имате нужда от помощ. Използвайте формулата при проблемни отношения. Имате проблем с шефа или мъжа си?! Започнете още сега и не забравяйте да напишете коментар дали техниката е подействала.

„Искайте и ще ви бъде дадено!“ Вярвайте и ще намерите пътя!

инфо: lifebg.net

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.