Забавен тест с ключове

2

Колкото и съзнателни да вярваме че сме, всъщност една голяма част от нашите действия, предпочитания, избори, се основават на неосъзнати подбуди. Подсъзнателните действия обикновено остават скрити и неясни за съзнанието ни.

Когато си мислим, че правим съзнателен избор на нещо, всъщност съзнанието ни не успява да повлияе на подсъзнанието и то само „взима решенията“. Изборът може да бъде направен въз основа на някои спомени и емоции, които невинаги разбираме на момента.

Редакторите на сайта lfhk.tv са решили да ни покажат това със следния любопитен тест със стари ключове. Опитайте се, без да се замисляте, да изберете един от следващите ключове. Изберете този, който ви харесва най-много. Представете си, че искате да отворите с него стар килер, пълен с прах… Какво ли се крие зад вратата?

Да проверим.

Ключ 1 – Вие сте обикновен и искрен човек. Имате рационален и аналитичен ум, прокриващ вътрешната ви крехкост. Вие сте умни и склонни да се доверявате не само на себе си, но и на другите.

Ключ 2 – Този ключ може да ви помогне да отворите магически сандък, съдържащ богатство. Вие сте силен и харизматичен човек, който не се страхува от новото. Лесно получавате това, което искате. Вашата независимост е вашата основна сила.

Ключ 3 – Ако сте избрали този ключ, това означава, че имате ясни идеи. Уверен сте в себе си и вашите решения. Разбирате, че поддържането на контрол ще ви помогне да преодолеете всички проблеми. Можете да бъдете добър лидер с такъв подход!

Ключ 4 – Голям оптимизъм се крие зад вратата, която се отваря с този ключ. Вие сте весел и щастлив човек, но вашата импулсивност често ви създава проблеми. Вие сте много общителен, отворен и приятелски настроен. Искреността е ваша основна черта.

Ключ 5 – Вие сте творческа натура. Изборът на този ключ показва, че имате богато въображение, оригинални идеи и много любов, които сте готови да дадете на другите. Имате голямо сърце, можете да разберете другите, но често страдате заради това.

Ключ 6 – Вие сте добри в логическото мислене и използвате методологически подход за решаване на проблемите. Имате способността да се концентрирате, рационални  сте и често намирате нестандартни идеи. Вие сте много лоялни към другите, но очаквате същата лоялност от тях.

инфо: manager.bg

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.