Направете теста ‘На кого ще помогнете’ и разберете що за човек сте

10

Понеже характерът ни до голяма степен зависи от действията ни, има начин да разберем какъв човек се крие в нас, използвайки теста ‘На кого ще помогнете’. Решете спонтанно, без да гледате отговорите предварително.

На картинката за изобразени четирима души, които са изпаднали в трудна ситуация и имат нужда от вашата помощ. Вие обаче може да подадете ръка само на един и трябва да решите на кого.

Огледайте добре човека със счупения крак, разплаканото дете, медицинската сестра с разпилени документи и сляпата бебе и решете на кого от тях ще помогнете.

Имате само един избор, а когато го направите, вижте какво ще разкрият действията за характера ви.

Сляпата баба

Ако решите, че сляпата баба е най-безпомощна от всички, то значи вие сте човек със здрави семейни ценности. Възпитани сте да уважавате възрастните хора и традициите, заради което трудно преглъщате, когато се държат зле с по-възрастните. Рационалист сте и никога не действате, преди да премислите ситуацията. Винаги ще се спрете на най-практичния и полезен вариант.

Разплаканото дете

Щом разплаканото дете предизвиква вашата състрадателност, то вие сте силно чувствителна личност. Не търпите да гледате как друг плаче и често ви се случва и във вашите очи също да потичат сълзи. Често ви казват, че сте отнесени и непрекъснато витаете в облаците, заради което се спъвате, докато вървите или се разминавате с познат, когото не сте забелязали. Големи мечтатели сте и сигурно не веднъж сте чували, че не гледате реалистично на света около себе си.

Човекът със счупения крак

Изберете ли човека със счупения крак, то вие сте човек на действието. Не отделяте време в излишно суетене, набързо преценявате ситуацията и винаги се спирате на най-нуждаещия се. Готови сте много да давате на хората около вас, заради което без особени усилия се превръщате в лидер. Може да давате съвети и насоки на хората около себе си, когато се чувстват отчаяни и не знаят какво да предприемат.

Медицинската сестра

Ако решите, че медицинската сестра с разпилени документи е най-нуждаещата се на картинката, то вие сте човек с лек характер. Винаги успявате да видите светлата страна на живота, независимо какво се случва. Може да намерите общ език с всеки, а това, което най-много ви плаши, са ограниченията – не понасяте да живеете между четири стени без никакво разнообразие. Любознателни сте и обичате всеки ден да срещате нещо ново.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.