Заобикалящият ви егрегор е изключително важен

мисъл

Какво е егрегор и защо е толкова важен?!

Неизбежно хората около нас влияят с мислите си, както и ние оказваме въздействие върху тях.

По този начин се формира една глобална мисъл-форма, която ни засмуква по всяко време и ние подсъзнателно възприемаме информацията чрез нея. Егрегорът се създава без да е нужна специална организация.

Той просто съществува в пространството, захранен от енергията на всички нас. По един или друг начин, взаимно координираме данните, които да постъпват в него.

Умовете ни са в синхрон в доста отношения, за които дори не предполагаме, а когато реагираме ние веднага се включваме в обмена. Или пък се е случило събитие, което провокира дадени емоции сред хората, те страдат или се радват взаимно и това подхранва въпросния егрегор.

Може да съществува и целенасочено роден егрегор. Тогава групата формулира своите задачи, както и функциите, които ще изпълнява. Набелязва си стъпките и изготвя символика, послания и ритуали.

Такъв егрегор се получава, когато десетки души се съберат на обща молитва или медитация. Те искат да постигнат добър резултат в името на общополезна кауза или да изпросят закрила в моменти на криза.


При всички случаи следва намеренията да са положителни, а не с цел да навредят на някого. След всичко казано става ясно защо носим отговорност за мислите, които отправяме и спрямо другите.

Не е от значение само за нас, нито пък така градим единствено собственото си битие – ние участваме пряко в процеса по формирането на егрегора.

Затова не бива с лека ръка да подценяваме състоянието си и да се оставяме на негативните и разрушителни навици.

Ако започнете да обръщате внимание на тези детайли, много скоро вие ще усещате връзката със заобикалящия ви егрегор, а понякога ще успявате да го облагородявате със силното си присъствие.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

КАК ВЛИЯЕ ЛЕЧЕБНОТО НАМЕРЕНИЕ ВЪРХУ КЛЕТКИТЕ НА МОЗЪКА НИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.