Започва период на ретрограден Меркурий! Ето за какво да се подготвите

От 07 юли до 18 август Меркурий ще се движи на обратен ход в Лъв. Този период на ретроградност ще изостри егото и дори по-скромните хора ще търсят внимание на всяка цена. Най-засегнати от астрологическия момент ще са зодиите Лъв, Овен, Стрелец, Телец, Скорпиони Водолей.

Нуждите да наложим мнението си и да извоюваме признанието на другите ще са огромни. Но по този начин може да стартираме доста посредствени проекти, които с нищо не са полезни и на нас, и на другите.

Желанието за власт и аплодисменти ще доведе до огромни разочарования и подигравки. Успехите ще са временни, ако не са основани на добре обмислена стратегия, в която са взето предвид силните и слабите ни страни.

В периода на ретрограден Меркурий по-често ще се сблъскваме със закъснения, отлагания и трудности в следствие на недобре проучена информация. Следващите седмици не са подходящи за кардинални промени.

Възможни са затруднения в комуникацията заради неправилно предадена информация или неправилно разбрана. Ако работите с техника, също очаквайте повече затруднения.

Периодът обаче ясно ще ви покаже големите ви проблеми и ще ви даде шанс да се освободите от всичко, което усложнява живота ви.

Периодът не е подходящ за подписване на нови договори, но ако ви се налага, внимателно проверете всяка точка от споразумението, преди да поставите подписа си. Дори и най-дребната разсеяност ще ви струва скъпо.

Когато планирате, винаги имайте и резервен вариант, в случай че първоначалните ви намерения не преработят. Ако разчитате само на едно нещо, има вероятност да останете като риба на сухо.

Действията ви трябва да са внимателно обмислени и да сте нащрек за неприятности. До 18 август е вероятно да срещате стари приятели, познати и партньори, с които е време да изясните взаимоотношенията си.

За да разберете в коя житейска сфера е възможно да възникват недоразумения и проблеми при комуникацията, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Лъв.

От 19 до 31 юли пък ретроградната фаза на Меркурий ще премине през Рак, като най-силно влиянието ѝ ще усетят зодиите Рак, Риби, Скорпион, Везни, Овен и Козирог. Тук акцентът в поведението е овладяване на егото и преоценка на поведението. Моментът е подходящ за поправите минали грешки и да изразите адекватно чувствата си.

инфо: sanovnik.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.