Защо нямаме пари? Кои неща отнемат финансовата енергия от нас?

pixabay.com

Защо нямаме пари? Въпрос, който има и отговор.

Забелязали ли сте, че безпокойството, големите неприятности, гневът или интензивните чувства винаги са свързани със загуби? Ние казваме: „Времето е лошо!”, “Проблемът никога не идва сам!“- и наистина след морално сътресение или безпокойство започват да се появяват загуби в живота ни.

Понякога не се случват лоши неща, просто сме били много притеснени. Но финансовото положение веднага се е разклатило. Бедните хора се притесняват много. Те живеят в постоянен стрес и безпокойство, нали?

Защото дори падналата пломба ви кара да се тревожите – откъде ще вземете пари или как да излекувате зъба си безплатно? Дори ходенето до магазина е стресиращо, ако имате малко пари. Трябва внимателно да избирате най-евтините и най-засищащите продукти. И само разглеждате вкусните и скъпите, които не можете да си позволите. А някой там носи пълна кошница с деликатеси.

Ами дълговете? Кредитите, които са толкова трудни за изплащане? Притеснявате ли се за това, че трябва да купите дрехи на децата? Има много причини за безпокойство и тревоги. Така възниква порочен кръг – притеснението консумира енергията на парите. А липсата на пари създава безпокойство и стрес.

Ето защо е толкова важно да наблюдавате емоциите си и да ги контролирате, поне изражението им.

Прекаленият гняв ще ви струва доста пари. Притеснението от факта, че човекът, когото харесвате, не е отговорил на съобщението ви, ще ви струва още по-голяма сума. Безпокойството от интервюто може да ви лиши от добре платената работа.

Не напразно печелят тези, които могат да контролират емоциите. Но импулсивните и страстни хора губят и не могат да се изправят по-късно.

Преди да се замесите в скандал или да се ядосате, преди да се потопите в някоя тревожна ситуация, помислете колко ще ви струва това? Ако сте готови за загуби – тогава продължете!

Но понякога е по-добре да направите крачка назад. Пазете се от токсични контакти. И трябва да се научите да се контролирате, ако искате да забогатеете. Няма нужда да губите енергията на парите. Защото тревожността само ще се увеличи по-късно. И ресурсът може да изчезне.

“Защо нямаме пари?” Този въпрос вълнува мнозина, а вие вече знаете отговора. Опитайте се да контролирате своите емоции и енергията на парите ще потече към вас!

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Магическа сила на числата – привлечете пари и късмет в живота си!

Парични поверия, които ще ви направят богати

7 неща в дома ви, които носят безпаричие, болести и негативизъм, изхвърлете ги още днес

Според фън шуй тази снимка ще привлече парите в живота ви

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.