Изберете картинка и разберете върху какво трябва да се фокусирате!

Картинка номер 1

Скоро ще преодолеете няколко тежки и изтощителни ситуации. Докато нещата се разплитат за вас в следващите няколко седмици, дайте си признание за това, което ще осъществите през тази седмица. Необходимо е да мислите за това, което сте научили за себе си и за другите по време на този процес, защото мъдростта, която сте придобили е тази, която трябва да остане в мислите ви.

Картинка номер 2

Няколко области в живота ви се намират извън равновесие. Може да става въпрос за вашата диета, здравословно състояние, работата или взаимоотношенията. Най-добре е да започнете да си водите дневник и да отбелязвате начина, по който прекарвате времето от събуждането до заспиването, за да можете да си направите по-добър график. Това е най-добрият начин да видите как прекарвате времето си, но и енергията си и върху какво трябва да се фокусирате, за да направите промяна.

Картинка номер 3

Заради емпатичните си способности за свързване с другите на емоционално ниво, е важно да създадете здравословни граници. Мнозина може би не знаят, че черпят енергия от другите. Въпреки че не го правят нарочно, има големи шансове да изтощават всички около себе си. Затова и това е добър момент да проверите себе си и да не давате повече отколкото е необходимо. Следващата стъпка е да установите и поддържате здравословни граници с другите.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Изметете лошия късмет от къщата и привлечете благополучие!

Мандалата, която избереш, ти носи отговора, от който се нуждаеш

Избери цветя! Разбери какво те очаква това лято

Направете си теста на Сонди и разкрийте тъмната си страна

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.