Изберете си един от снежните човеци и вижте какво ви очаква до края на зимата!

1(364)_785x720

1. Топлина и любов

Очаква ви една много топла зима.

И работата съвсем не е в климата навън. Парадоксално е, но колкото по‐студени стават дните, толкова по‐топло ще ви става на душата. Защото не сте сами! Вие сте обичан и обожаван човек, на когото всички се възхищават! А любимият човек, който е до вас, успява да ви сгрее с любовта си и в най‐големия студ.

2. Срещи и развлечения

Очаква ви една весела зима – предстоят множество развлечения, срещи и поводи за веселие. Най‐важното – това изобщо няма да ви изтощи. А точно обратното – ще ви даде нови сили, ще ви освежи и ободри. Делниците ще престанат да бъдат сиви и всеки ден ще стане ярък, разноцветен и пълноценен. Даже самата работа ще ви се струва по‐весела.

3. Спокойствие и уют

Вие, буквално като онази малка елхичка от песента, ще бъдете обгърнати и стоплени. И никой няма да ви се пречка. Може цяла зима да прекарате в уютното кресло, увити в топлото одеало. За нищо не трябва да бързате, да се ядосвате или да се доказвате. Можете да си позволите рядкото в днешно време щастие – просто да живеее. Да съзерцавате и да обмисляте!

4. Работа и пак работа

Ако сте успели да си починете през есента – това е прекрасно, защото през зимата няма да имате възможност за отпускане. Вие буквално трябва да летите, оказвайки се, че всички дела е трябвало да бъдат готови още вчера. Не се тревожете за тази натовареност. Главното е да не забравяте понякога да хапвате нещичко и да поспите. Силите ще ви стигнат за всичко, дори ще останат в излишък.

5. Спомени и раздяла

Тази зима за вас ще бъде време за спомени. И раздяла с това, което вече си е изживяло времето. Този процес няма да бъде болезнен, напротив – вие с възторг ще приемете промените, които ще станат. И ще си спомняте не с тъга и мъка, а с благодарност и топлота.

6. Промяна

Тази зима ще имате няколко реални шанса кардинално да промените съдбата си. Как да постъпите – ще оставите всичко както си е или ще направите крачка в неизвестното – трябва да решите сами. Трябва да заглушите до крайност гласа на разума и да се вслушате в интуицията си. Където ви тегли сърцето, каквото то иска, това и направете.

7. Проглеждане

Morkadis

Тази зима ще бъде удивително светло време за вас. Буквално ще падне пелената от очите и камъка от сърцето ви. Ще видите ясно своите цели, миналото няма да ви дърпа повече назад, ще станете по‐мъдри. Прекалената суетност ще изчезне от вашия живот. Сами ще осъзнаете колко глупава е била и ще се заемете с действително важните неща.

8. Чудо

Тази зима, в момент когато нищо не очаквате и си живеете както обикновено, ще се случи нещо невероятно. Това може да се нарече чудо! Дори и да сте престанали отдавна да вярвате в приказки. Чудесата ще се случват и вълшебствата ще съществуват! И много скоро ще се убедите в това

9. Движение

Както казват „Под голям камък вода не тече”. Така че станете и се движете. Дори да сте изпаднали в депресия, скука или хронична умора – не се самосъжалявайте, не се търкаляйте на дивана. Наложете си да се движите! С всеки следващ път ще бъде по‐ лесно. Сами ще усетите прилив на нови сили, желание да живеете и да се радвате.

10. Пътешествие

Тази зима просто ви е необходимо пътешествие или поне някакво кратко пътуване. В краен случай – да отидете поне до съседния град. Потърсете неизследвани места. Необходими са ви нови впечатления. Това е горивото на вашата енергия, качеството на живота ви.

11. Успехи

Околните си мислят, че сте страхотен късметлия. Но действително те виждат крайните резултати от вашия усърден и упорит труд през годините. В различни сфери и по всички направления ще ви съпътства успех. Всичко, за което сте мечтали ще се сбъдне.

12. Важни решения

Тази зима за вас е време за размишление, обмисляне на планове и стратегии за действие. Не се разсейвайте с материалното, сега се решава съдбата на много по‐важни неща. Сега поставяте основите на своето бъдеще с години напред.

13. Еуфория

Лекота, приповдигнато настроение, дори еуфория ще ви съпътстват тази зима. Разбира се, всички тези положителни емоции няма да бъдат в резултат от алкохол или опиати. Позитивната настройка ще ви открие маса възможности, от които вие ще трябва само да изберете най‐доброто.

14. Забавления

Ще бъдете кралици на вечерта, душата на компанията. Тази зима дори няма да ви се наложи да работите, през цялото време ще се развличате с приятели. В пълна сила ще се наслаждавате на този стил на живот. И нека не ви гложди съвестта, ще си наваксате с работата по‐късно.

15. Подаръци от съдбата

Тази зима ви очакват много приятни и неочаквани малки подаръци от съдбата. Предчувствието за радост и щастие ще бъде добър трамплин за скок в новото, по‐ добро бъдеще. Или основа за укрепване на сегашните позиции.

16. Добри дела

За вас тази зима е време за добри дела. Ще се наложи съвсем да забравите за себе си. Разбира се, нужно е да не забравяте да се обичате, но сега е много по‐важно да помогнете на някого, който е доста по‐зле от вас. Проявете цялото милосърдие, на което сте способни, цялата доброта и щедрост на вашата душа. Вашата интуиция и чувствителност ще ви подскаже къде особено много се нуждаят от вас.

инфо: dama.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.