Астро: Силно енергиен ден

Луната е в знак Риби до 01:08ч на 5 ноември

В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Луната изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост.

Отдайте времето си на семейни ангажименти. Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации, но да се избягва екстрасензорното лечение. Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва употребата на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 15:40ч

Денят е с позитивна енергия. Плановете успешно могат да се приведат в действие. Енергията на Вселената помага за реализиране на плановете.

Това е семеен ден, добре е да прекарате времето със семейството и близките. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите започнали в това време са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

10 лунен ден не е добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие.

Допустимо е оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете.Препоръчва се да разресвате косата си по-често – това ще подобри енергийния обмен.

Следва 11 лунен ден от 15:40ч на 4 ноември до 16:01ч на 5 ноември

Един от най-силните енергийно дни. Космическата енергия е в състояние да събуди в човек скрити резерви и напълно да го преобрази. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно.

Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна. Да се избягват разрушителните дейности. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дела. Противоречивост и
нееднозначност ще преобладават през деня. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера. Трябва да се внимава и да се избягват лекомислените постъпки. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си.

Лунният ден подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения! Да се избягват спорове и скандали.

Слънчев календар – 19 слънчев ден – Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на своите близки. В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род. Може да си позволите да бъдете сантиментални, полезно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.