Извънземните ли ръководят живота на Земята? (част 2)

 

продължение от част 1

Идеята за еволюцията има за цел да обясни постепенната промяна в живите организми за дълъг период от време, която зависи от околната среда, но не дава обяснение за първоначалния произход на биологичните клетки, от които сме произлезли. Едва ли има някой, който да не се интересува от произхода на живота на Земята, но хората са учени да вярват в силата на религията и несъществуването на извънземен живот. Тук ще разгледаме някои идеи, които са обявени за абсурдни от учените, но все пак успяват да се прокраднат във въображението на човека.

Ангелска коса

1

За ангелската коса се говори, че е субстанция, разпръсната от преминаването на НЛО. Представлява нещо като паяжина или желе. Ангелската коса се появява на места, където се твърди, че е виждана Дева Мария. Този факт пробужда интереса на вярващите в извънземни, които твърдят, че виденията на Дева Мария и Исус имат общо с извънземните. От докладите за ангелската коса става ясно, че с времето тя се разгражда и изчезва. Една от теориите за произхода на субстанцията е, че тя всъщност е йонизиран въздух, който се отделя от електромагнитното поле около космическия кораб. Най-известния случай с ангелска коса се случва в Олорон, Франция през 1952г. Тогава има необичайно голям брой случаи на забелязани НЛО.

На 2 Ноември 1959г. в Португалския град Евора, била събрана ангелска коса и изпратена за анализ на учените от Лисабонския университет. В заключението се твърди, че субстанцията е толкова сложна, че би могла да бъде някакъв вид организъм, растителен продукт, а не животно. Хората са свързали и някои от събитията в Библията с ангелската коса. В началото на 14 век започва да се говори за желатиново вещество, наречено звездно желе. То е описвано като полупрозрачен желатин, който се изпарява малко след появата си. Тогава веществото е било свързано с появата на метеоритните дъждове. Ангелската трева също е подобен феномен, при който метални нишки падат по земята и образуват преплетени маси. Той обаче не е загадка, а идва от някои военни самолети, които използват специално покритие, за да избягват радарите.

Сивите

извън

Това са извънземни, които най-често се свързват с отвличанията от извънземни. Твърди се, че Сивите са интелигентна раса, която посещава Земята и тайно провежда медицински експерименти върху хората. Паранормалното около тях варира между намеренията им и физическото им описание. Най-често че Сивите са описвани като дребни на ръст, безполови, с гладка и сива кожа и големи глава и очи. Те са хуманоидни същества, които нямат отличителни външни органи като нос, уши или полови органи. Телата им са непропорционално малки и по тях не се забелязват мускули. При проучване от 1995г. са разгледани данните за хора, твърдящи, че са отвлечени от извънземни и е изчислено, че описанията на Сивите присъстват в 50% от случаите в Австралия, 43% в САЩ, 90% в Канада, 67% в Бразилия, 20% в континентална Европа и 12 във Великобритания.

Някои предполагат, че родната планета на тези същества се намира в звездната система Зета Ретикули. От там и някои ги наричат Ретикулианци. Сивите често са разделяни на две групи, като едните са значително по-високи. Една от теориите е, че по-дребните не са живи същества, а са изкуствено създадени роботи.

Хора описват как Сивите поглеждали човека в очите и извършвали умствена намеса. Това пораждало състояние на хипноза или директно провокирало различни емоции. Според английския биолог Джак Коен, описанието на Сивите, имайки предвид, че са еволюирали в различен свят и околна среда, се оказва прекалено близко то човешкото, за да бъде прието като извънземна раса. Това ни връща отново на теорията, че тези същества са оказали влияние върху човешката еволюция на Земята в миналото или пък са древна човешка раса, която е била принудена да напусне планетата и сега ни наблюдава.

Осакатени животни

Терминът осакатен добитък е използван при очевидното убийство и последвало осакатяване на добитък при неизяснени и анормални обстоятелства. Имало е и случаи на осакатени коне и овце, а феноменът се наблюдава и при други животни. Най-забележителното при тези инциденти е начинът на осакатяване – почти хирургически разрези. Животните често са откривани напълно безкръвни, с липсващи вътрешни органи. По телата липсват входни рани, а половите органи и аналните жлези са изрязани с хирургическа прецизност. Друг странен факт е, че животните са откривани на места към и от които няма никакви следи, дори в песъчливи и кални райони. Прецизните разрези изглежда са направени с много остър и точен инструмент.

Често се забелязва липсваща плът от едно и също място, като например около долната челюст. Първият голям случаи на такова осакатяване е от 1967г. близо до Аламоса, Колорадо. Сред животните е бил и кон на име Лейди, който е открит с одран череп и врат. Разрезите по коня били изключително прецизни и на мястото не е открита и капка кръв. Според собственика на Лейди, във въздуха около трупа се носела силна миризма на лекарства. Доказателства са открити в район от 4500кв.м. и подобно на други такива случаи, на мястото са отчетени повишени нива на радиация. До средата на 70-те години подобни случаи има в още 15 щата и много други места по света.

Morkadis

В много от случаите хора твърдят, че са видели мистериозни светлини, чули са звуци или са видели НЛО. Разследващите забелязват, че осакатените трупове биват избягвани от големите хищници като койоти, вълци, лисици и кучета поне няколко дни след смъртта. Някои домашни животни дори били видимо обезпокоени и ужасени от труповете.

Според д-р Хауърд Бъргс, близо 90% от осакатеният добитък е на възраст между 4 и 5 години. Лабораторните анализи показват необичайно високи или ниски нива на витамини и минерали в тъканните проби и наличието на химикали, които обикновено не се срещат при животни. В един от случаите през 1978г. в Ню Мексико са взети проби от черния дроб на осакатена крава. Не са открити никакви следи от мед, а нивата на цинк, калий и фосфор били четири път над нормата.

Както може би се досещате, има теория, че правителството е замесено. В подкрепа на това твърдение са хора, които казват, че са видели черни хеликоптери близо до осакатените животни. Други пък са убедени, че извънземни осакатяват животните, за да вземат проби от тях. Кравите представляват голяма част от световната хранителна диета и затова извънземните изследвали именно тази част от хранителната ни верига.

Луната е космически кораб

луна

През годините учените са забелязали някои странни характеристики на Луната. Тя е петият по големина естествен спътник в Слънчевата система. Смята се, че е била създадена при мощен сблъсък между Земята и тяло с размерите на Марс. След подробни изследвания става ясно, че Луната очевидно има грешна орбита за размера си, имайки предвид предполагаемата й плътност. Астрономическите данни показват, че някои вътрешни части от спътника са с по-малка плътност от други, което неизбежно води до спекулации, че вътрешността й е куха. Някои твърдят, че доказателство за това е звукът, които се чува при падането на метеорите на Луната – като от звънец. Когато на 20 Ноември 1969г. екипажът на Аполо пуска лунарния модул при връщането си в Орбитера, от сблъсъка с лунната повърхност, той предизвиква непрестанен тътен в продължение на час.

През Юли 1970г. учените от съветската Академия на науките, Михаил Васин и Александър Шчербаков, за първи път излизат с теорията, че Луната е космически кораб. Те твърдят, че Луната е кух обект, създаден от неизвестни същества с изключително напреднала технология. Огромни машини са прокопали вътрешността на спътника, а повърхността се състои от скалиста обвивка. Защитници на теорията посочват и увеличените случаи на забелязани и снимани НЛО от НАСА на техните мисии до Луната. Също така астероидите и метеоритите образували изпъкнали кратери, вместо вдлъбнати, което било доказателство за твърдата изкуствена обвивка.

Химическият състав на пясъка под скалите се различава значително от състава на самите скали. Това може да означава, че повърхността на Луната идва от друго място. Някои от кратерите пък произлизат от вътрешността на спътника, въпреки че няма доказателства там някога да е било достатъчно горещо, за да има вулканични изригвания. Всяка година се отчитат стотици земетресения на лунната повърхност, които не са свързани със сблъсъци на метеорити. Някои от земетресенията дори изглежда, че следват определен модел.

Лунната кора е много по-твърда от очакваното. Когато от НАСА пробиват няколко сантиметра от повърхността, започнали да излизат метални стружки. Луната е единственият естествен спътник в Слънчевата система, който има почти идеално кръгла орбита. И как така Луната е на точното разстояние и с точния диаметър, че да покрие точно слънцето по време на слънчево затъмнение?

Чудото на Слънцето

фатима

Лусия дош Сантош, Франсиско Марто и Жасинта са децата, станали свидетели на “Трите тайни на Фатима”

През Май 1917г. нещо се случва с три овчарчета в град Фатима, Португалия. Събитията стават известни като Нашата дама от Фатима. На 1 Май децата започнали да говорят за жена “по-ярка от слънцето, разпръскваща светлина по-чиста и силна от кристална топка, пронизвана от изгарящите лъчи на слънцето.” От тогава тя се явявала на децата на всеки 13-ти ден в продължение на шест месеца. Според десетгодишната Лусия Санта, при срещите им жената е споделила на децата три тайни – “Трите тайни на Фатима”. Хиляди хора пристигат в града за няколко месеца, привлечени от разказите за жената и нейните чудеса. Три пъти преди Чудото на Слънцето, жената обещавала на децата, че на 13 Октомври 1917г. ще разкрие самоличността си и ще се случи чудо, “на което всички ще повярват”.

В уречения ден се случва Чудото на Слънцето, което е наблюдавано от между 50 000 и 100 000 души в полетата около Фатима. Според очевидците валяло дъжд, след което изведнъж тъмните облаци се отдръпнали и Слънцето се показало като прозрачен, въртящ се диск в небето. То било значително по-меко и разпръсвало цветна светлина по земята, хората и облаците. Тогава изведнъж започнало да се приближава към Земята на зигзаг и мокрите дрехи на хората изсъхнали за секунди. Всичко това продължило около 10 минути. След Чудото на Слънцето, цялата земя в района била покрита с ангелска коса.

На 13 Юли 1917г. Дамата разкрила три тайни на децата. Те са много спорни в Католическата църква и са разкрити за хората в различни години, като последната излиза наяве през 2000г. Първата тайна била описание на Ада. Втората предричала края на Първата световна война и началото на Втората. Тя била разкрита чак през 1941г., когато Втората Световна война вече била започнала.

Най-голямо противоречие има при третата тайна. Тя е разкрита през 2000г. и включва информация за преследването на християните през 20-ти век и опита за убийство на папа Йоан Павел II.  През 1980г. папата е цитиран относно третата тайна – “На християните им е достатъчно да знаят толкова. Ако има послание, то казва, че океаните ще залеят цели континенти и милиони хора ще загинат за един миг.”

инфо: http://iskamdaznam.com/

Вижте още: 

ТАЙНИЯТ ДОГОВОР НА АЙЗЕНХАУЕР С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Един коментар
  1. Анонимен 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.