Какво показва руническият оракул за страната ни?

2

Първата руна, която ни показва миналото или причината за проблемите, е 23 – застой, препятствие, лед. Държавата е застой от години. Под привидното движение напред се крие тъпчене на едно място и въртене в омагьосан кръг. Битуваме в ситуация, в която управляващите и народът не са в състояние да осъзнаят смисъла на случващото се. Руната говори за безсилие в изминалите години, за принудително подчинение,  отстъпление и загуба на многогодишни желания и мечти, който са били и все още са неизпълними. Препятствията и ледът ни убиват. Постиженията и успехите са все още почти невъзможни. Не бива да се разчита на помощ или подкрепа. Временната изолация ще ни се отрази добре, ако сме предпазливи и не взимаме решения, лъкатушейки между уж изгодни възможности, които ни провалят. Времето на застоя ще отмине постепенно. Нужно е търпение.


Втората руна е 20 – връзка, обединяване, сливане, пътешествие. Показва ни състоянието на държавата в момента. Руната е обърната. Междудържавните отношения, заради които застоят може да продължи, са проблемни в същността си. Възможни са разриви в отношенията вместо очакваната помощ отвън. Необходими са много усилия, за да останем единни. Разединението е нашето настояще. Емиграцията  от България е пътят за оцеляване.

Третата е 25 – чистата руна, или руната на съдбата, на бог Один – тя ни показва бъдещето и шанса за решаване на проблемите в държавата. Идва край на застоя. Новото начало е обозримо бъдеще. Всичко неизвестно, скрито от очите на хората, е започнало да се раздвижва и да променя живота им. В предстоящите нови, но все още ненастъпили промени се съдържа мощна сила и невероятен потенциал. От нас зависи да го използваме. Възходът ще дойде след страдания и лишения, които сме заслужили.

Чистата руна е събрала в едно нашето минало, настояще и бъдеще и ги е изправила пред божествената воля, даряваща ни шанса да подобрим своята карма. Да осъзнаем, че нищо не е предопределено. Всичко може да бъде избегнато, за да изживеем полезна промяна, която е изцяло в ръцете на съдбата, стига и ние да имаме волята.

инфо: novini.bg

Вижте още:

ДРЕВЕН КОД ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.