Какво трябва да направите ако сте очевидец на НЛО?

За писателя Джъстин Сандърс всичко започва в детството му, в задния двор на дома на родителите му. Забелязвайки, че синът им се увлича от астрономия, те му купуват телескоп, с който момчето обича да разглежда лунните кратери.

„Една нощ, когато бях съвсем сам и гледах Луната, нещо вдясно привлече погледа ми. Отместих се от телескопа и вдигнах глава. Високо над мен бяха увиснали три триъгълни светещи обекта. Те не се движеха и не издаваха никакви звуци”, разказва Сандърс. Той и до днес си спомня страха и изумлението, които напълно го парализират и не му позволяват нито да се движи, нито да произнесе дори и звук.

Момчето разбира, че това е НЛО. Той е чувал разкази за извънземни, но винаги е намирал тези истории за забавни и доста смешни.

„Представете си удивлението ми, когато всичко това ми се случваше в реалността – продължава Джъстин Сандърс. – Набързо прибрах телескопа си. Включих радиото в стаята си, тъй като винаги слушах музика, докато заспя. Но това, което чух, напълно ме обърка. Музика нямаше, а в ефира звучеше роботизйран разговор на някакъв непознат език.”

На следващата сутрин, опасявайки се, че могат да го обвинят, че си измисля невероятни истории, Джъстин нищо не споделя с родителите си. Вместо това отива при по-малкия си брат, който е довереното му лице. Надява се, че брат му ще се отнесе с разбиране към неговия разказ и ще поиска да отидат да погледат корабите през нощта. Но въпреки че се съгласява, брат му дълго му се надсмива.

Джъстин никога и на никого повече не разказва историята за невероятната си среща. Но през целия си живот сериозно се увлича по НЛО. Накрая решава да сподели знанията си с други хора, като дава да се разбере колко опасна е подобна ситуация, формулира десет важни правила, които трябва да се спазват при среща с извънземни обекти.

Джъстин Сандърс се надява, че съветите му ще помогнат на обикновените хора да са по-подготвени по този въпрос, когато им се наложи.

• Запазете спокойствие.

• Бъдете абсолютно обективни.

• Снимайте НЛО с мобилния си телефон.

• Записвайте на диктофон всичко, което видите.

• Помолете други очевидци да направят същото.

• Не се доближавайте до мястото, където може да се приземи НЛО.

• Опитайте да определите размерите му.

Morkadis

• Постарайте се да определите разстоянието до НЛО.

• Бъдете готови да се защитите от тези, които може да излязат от НЛО.

• Съобщете за видяното в изследователска организация за НЛО.

инфо: popantofi.com

Вижте още:

Американският астронавт Лирой Чао за срещата си с НЛО в Космоса

Среща с НЛО е била описана от Паисий Хилендарски

ВМС и ВВС на САЩ започват борба с НЛО

9 факта за секретния проект „Синя книга“ за изследване на феномена НЛО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.