Как да се пречистим от негативна енергия и прокоби

негативна енергия

Всеки човек има енергийна обвивка, която го предпазва от външно влияние. Но с течение на времето и под въздействието на негативни преживявания тази мантия може да бъде разрушена. Тогава човек става много по-уязвим към проклятия, магии, завист и отрицателни емоции.

Това, от своя страна, причинява хаос и беди в живота ни. Започваме да усещаме как непрекъснато се сблъскваме с неудачи, чувстваме се отпаднали и без желание за каквото и да е. Дезориентирани сме, изпитваме страх и паника без особена причина.

Възможно е дори да започнат да ни притесняват и здравословни проблеми. Всички тези признаци показват, че нашето енергийни поле е засегнат и трябва да се погрижим за неговото възстановяване.

Използвайте помощта на природата, за да се заредите отново със сили и да премахнете всичко отрицателно от своя живот.

1. Медитация на чист въздух

Отпускането сред природата ви помага да се освободите от блокажите в съзнанието си и да почистите своята аура. Освен това ви помага да избистрите съзнанието и да вземете по-спокойни решения за бъдещето си.

2. Слънчеви бани

Слънчевите бани подобряват енергийната циркулация в тялото ви. Отново помагат да се освободите от старата и застояла енергия. Стимулират ви дадете път на новото, чистото и свежото в живота си.

3. Вятър

Вятърът дава усещане за лекота и това неслучайно е така. Тази стихия отнася всичко ненужно и чуждо, замърсяващо вашата енергия. Морските бризове са особено полезни за вашето енергийно поле.

4. Вода

Плуването в природен басейн е друг ефективен начин да пречистите биополето си от негативни вибрации и да възстановите хармонията в тялото си.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Сребърните бижута лекуват

Житният режим на Дънов започва точно след пълнолуние

Как да пречистим организма си от Кемтрейлс, Флуорирана вода и други токсини

Злите сили и негативната енергия бягат от това! Защитете себе си с тези ТРИ магически ритуала

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.