Как държите телефона си? Ето какво говори това за вас

Има четири основни начина да държите телефона и всеки от тях съответства на характера на личността.

Разберете какъв тип личност сте!

1. Държите телефона в едната си ръка и въвеждате текст с палеца си

Ако държите телефона с едната си ръка, това означава мултитаскинг. Вие сте организирани и дисциплинирани, винаги разбирате какво е добро за вас и какво е лошо.

Обичате да говорите повече, отколкото да слушате, но най-вече няма да обидите и муха. Умеете да различавате чистата любов от престорената.

Въпреки това, когато става въпрос за взаимоотношения, не сте склонни да поемате рискове. Не бързате да се ангажирате.

Отначало вие се държите резервирано, но веднага щом някой спечели доверието ви, вие се разкривате напълно.

2. Държите телефона си с двете ръце и въвеждате текст с палеца си

Това показва, че се надявате на защита, копнеете за внимание и грижа. Не обичате да изразявате чувствата си, така че вашият партньор може да почувства липса на любов.

Вие сте много интуитивен човек. Трудно е да ви измамят, защото винаги сте бдителни, а и сте изключително чувствителни към мислите и емоциите на другите хора.

Това също ви прави доста добър съдия. Въпреки това, вие използвате тази способност да бъдете чувствителни и да се грижите за останалите, а не да ги манипулирате.

Вие сте готови да положите усилия, за да опознаете другия човек на по-дълбоко ниво, но понякога припряността ви може да ви обърка и има шанс да се озовете с някой, който наистина не заслужава вашата любов.

3. Държите телефона с две ръце, използвате и двата палеца за писане

Често се страхувате и сте притеснени. Нуждаете се от партньор, който да ви разбира на 100%. Ако сте подкрепени от надежден човек, тогава сте пълни с увереност.

Morkadis

Вие сте доста разностранен човек, способен да се адаптира към променящите се изисквания на различни ситуации. Вие сте енергични и забавни по време на партита, сериозни по време на интелектуални дискусии и безгрижни в компанията на деца.

Любовта обаче не е бизнес. Често се губите, когато става въпрос за привличане на вниманието на някого.

Във всеки случай, когато намерите своята половинка, тя разбира колко дълбока и разнообразна е душата ви.

4. Държите телефона с едната ръка и пишете текста с показалеца на другата ръка

Имате склонност към спокойно и балансирано поведение. Вие сте готови да пожертвате всичко за благополучието на другите.

Имате и любов – безопасно убежище. Това, което не преживявате са сълзите, особено на вашите близки. Прощавате грешките на близките си с рекордна скорост.

Въпреки, че сте спонтанен и вълнуващ човек, понякога предпочитате да избягате от тълпите и да се оттеглите, за да се презаредите с енергия.

Вие сте срамежливи, когато става въпрос за взаимоотношения и се страхувате да направите първата стъпка. Някои хора могат да помислят, че нямате интерес, но когато ви опознаят по-добре и ви измъкнат от зоната ви на комфорт, те ще се възхищават на личността ви.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Какво говори почеркът ви за вас и вашето здраве

Какво говори почеркът ви за вас и вашето здраве

Какво говори профилната снимка за нас?

Драскате ли понякога на лист, докато говорите по телефона или бездействате, ето какво значи това

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.