Капсула ни превръща в дърво след смъртта

3

Забравете ковчезите и гробищата. Тези шушулки са бъдещето ни след смъртта. Capsula Mundi е екологично чиста алтернатива на това да бъдеш погребан в ковчег. И въпреки че на едно дърво му отнема поне 30-40 години, за да израсте, а за сковаването на един ковчег са нужни 3 дни, с капсулата оставяме нещо живо след себе си. Подобно на ковчег, човешкото тяло се поставя в тази яйцевидна шушулка.

4

То заема позицията на ембрион и по този начин се поставя в земята в биоразградимата си обвивка. След това над него се засажда дърво, чиито корени го използват като хранителна банка.

Създателите на Capsula Mundi смятат, че тяхното изобретение ще позволи на роднините и приятелите на мъртвия по-лесно да приемат загубата, като се грижат за дървото след смъртта му.

5

Така тези шушулки дават възможност на мъртвото ни тяло не  само да служи като източник на живот за едно дърво, но също така предоставя жива органична форма, която близките ви да посещават.

инфо: profit.bg

Вижте още: 

КВАНТОВАТА ТЕОРИЯ ДОКАЗВА, ЧЕ СЪЗНАНИЕТО СЕ ПРЕХВЪРЛЯ В ДРУГА ВСЕЛЕНА СЛЕД СМЪРТТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

2 коментара
  1. Анонимен 9 години ago
  2. Анонимен 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.