Кармични причини за самотата

мисли

Кармичните причини за самотата могат да бъдат свързани с минал живот на душата или нейн минал живот.

При раждането всеки човек получава определени кармични задачи, на моменти и кармични блокировки които е необходимо да преодолеят в този живот. Според кармичните закони ние идваме на този свят не случайно а за да изпълни определена мисия, която всеки човек трябва да изпълни индивидуално.

Като правило всеки човек който има неблагоприятни или нестабилни отношения или е самотен има проблеми със своята карма, но чрез само развитие хората е възможно да изменят своята съдба и да коригират своята карма, а тези които са самотни ще имат шанс за ползотворни запознанства и хармонични отношения.


Причини които водят до кармична самота

Възможно е в миналото хората които сега са самотни да са имали кумир, които са боготворели или обратното са били обект на възхищение, което им е пречило да установят нормални отношения.

Друга причина е, че са имали много висок идеал и така са ограничили допира до себе си на своите обожатели, или не са намерили своя любовен идеал.

Други хора не са намирали сила да търсят ново половинка сред смъртта на своя любим.

Всички тези хора имат заложена карма за самота която определя и днешният им жизнен път.

Как да се справят хората засегнати от този проблем?

За да коригират своята карма на самотата е желателно да живеят хармонично, да анализират своите действия и постъпки и ситуациите с които се сблъскват. Необходимо е също така да са внимателни към ситуациите които стават в настоящият живот.

За да отработят своята карма хора е желателно да обръщат особено внимание към всички повтарящи се събития имено в тях лежи ключът към разрешаване на кармичните им въпроси. По този начин те имат реален шанс да отработят своята карма или кармични грешки.

инфо: occult-times.com

Вижте още:

ПОВИШЕТЕ САМОУВЕРЕНОСТТА СИ ЗА 20 МИНУТИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.