Кои са кармичните причини за безпаричие ( и какво можем да направим тук и сега)

бедност

Кои са кармичните причини за безпаричие и какво можем да направим за това.

Лесно идват (пари) и още по-лесно изтичат

На пръв поглед нямате причина да обвинявате съдбата за това. Парите винаги са идвали лесно при вас под формата на подаръци, изгодни оферти от най-неочаквани места. Винаги, когато сте имали нужда от пари – те са били при вас. Но…Поглеждайки назад – вие осъзнавате, че и никога не сте ги задържали. Нямате собственост или ако имате такава я делите с наследници. Със сигурност живеете под наем или най-много в общо жилище, където нямате право да се разпореждате еднолично. Дори колата, която карате в момента – я ползвате с пълномощно. Оказва се, че това, което ползвате сега, принадлежи на другите.

Как се обяснява това от кармичната психология?

Вие имате добър късмет, но придобиването на собственост е затворен за вас канал. Може би в минали животи сте били заклеймени от родителите си или не са ви признали за тяхна кръв (най-често, когато жената се ожени без благословията на родителите си).

Другата възможна причина е – отнето е правото на вашия род да притежава имущество. Това се случва при родове, които в миналото са проигравали или пропивали цялото си имущество, или пък са били небрежни към документи, имали са склонност към мързел и разврат.

Най-важното е да анализирате сегашната ситуация, да разберете причината и смисъла на грешките си. Подредете приоритетите си и правете това, което наистина е важно за вас – а не за другите. В общи линии, да се откажете от предложенията, които не носят нищо друго освен емоции, а отнемат най-ценното – времето. Отначало ще бъде трудно, но след известно време ще сте в състояние да поемете контрол над живота си.

Започнете да инвестирате в нещо ценно. И понеже имате проблем с кармата – акции и рискови активи не са решение. Купете малко късче земя или нива. Ако това ви е невъзможно – злато или златни монети ( дори малко бижу е решение). Просто започнете от някъде.

Ако парите идват при вас не от енергията на парите, а от енергията на късмета – това не е добре. Късметът е ненадежден и в всеки момент може да ви напусне.

Човек, който живее на гребена на късмета – се чувства любимец на съдбата. Но бързо губи своите умения за оцеляване и чувството за предпазливост. В трудни ситуации е уязвим.

С други думи – късметът е чудесна любовница – но лош партньор за цял живот.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.