Котката може да усети предстоящи лоши събития

Котката почиства негативната енергия, натрупана в дома

Котките са смятани за едни от най-загадъчните животни на планетата. В Египет те били почитани и считани за божествени създания. В днешно време котката е обикновен домашен любимец. Не всичко обаче е толкова просто, защото в миналото котките са били считани за мистични същества, те могат да бъдат свързани с магия. Има няколко признака, които могат да покажат, че вашият домашен любимец усеща и вижда повече от вас.

Котката почиства негативната енергия в дома и се опитва да ви предупреди, когато предстои нещо лошо.

Котката седи втренчена в една точка

Много котки имат навика да „гледат“ в една точка за няколко минути. Маговете обясняват това с факта, че котките могат да виждат зли духове и тъмни сили, проникващи в дома ви. Когато седят и гледат в една точка, това означава, че са изгонили злите духове. Зрението и слуха на котките са много по-развити от тези на хората.

Недоволство от собственика

Ако вашият домашен любимец изведнъж започне да мяука или е много недоволен от завръщането ви, това означава, че сте донесли отрицателна енергия у дома. В такива случаи си струва да вземете душ и да изперете дрехите си.

Напуска дома

Котките често бягат от дома или продължават да се опитват да го направят. Това означава, че твърде много отрицателна енергия се е натрупала в къщата и животното вече не може да се справи с нея. За да върнете котката си и да защитите себе си и дома си, трябва да почистите дома си от негативна енергия.

Необичайно поведение

Някои котки имат дарбата да предвиждат бъдещето и да предвиждат предстоящи неприятни събития. Ако забележите, че котката ви е започнала да се изнервя, съска и се държи тревожно, това означава, че в близко бъдеще може да се случи нещо лошо или неприятен човек да дойде в къщата ви.

източник: bukvarche.com

Morkadis

Вижте още:

Ако около детето има котка, това може да предотврати появата на астма по-късно

Суеверия: Черната котка носи любов в къщата

Защо котката ляга върху човек?

8 Причини защо да гледате куче или котка

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.