Кучетата предсказват бъдещето

Смята се, че кучетата могат да предсказват бъдещето, тъй като енергийните свойства на тези животни са много близки до тези на човека. Менталното тяло на кучето е развито много повече, отколкото на останалите домашни животни и затова кучето най-добре може да предскаже бъдещето. В това отношение с него не могат да се сравнят дори котките.

Пророческите способности на кучетата са използвани от най-древни времена от жреци в храмове на различни народи, а също така от селските знахари.

Според поведението на животните могат да се предскажат редица събития. Смята се, че някой ще умре, ако кучето, което се намира в къщата, се опитва да излезе от нея, а след като излезе, застава до прозореца или до вратата и започва да вие, като носът му е насочен надолу.

Ако внезапно кучето откаже да яде в къща, в която има болен човек, то усеща, че състоянието на болния започва да се влошава. В такъв случай е необходима намесата на лекар.

Ако кучето иска да излезе навън и веднага започва да копае дупка близо до къщата, това е знак, че някой ще умре.

Ако кучето се притиска силно до стопанина си, много спи и яде малко, се задава много силна буря.

Стопанинът на кучето ще бъде споходен от голям късмет, ако кучето лае насън, въргаля се пред дома му, търка се в краката на приятел на стопанина си.

В някои магически традиции кучето е било използвано за постигане на смелост. Така например в Северна Америка е трябвало мъж да изяде сърцето на куче, за да стане смел.

Лечители от древни времена са използвали кучето, за да лекуват болести на нервната система. Болните трябвало само да галят козината на кучето известно време.

За разлика от котките, които приемат цялата ви отрицателна енергия, кучето ви зарежда с положителна енергия и ви лекува от последствията на стрес. Ако сте нервни, достатъчно е да погалите куче, и ще усетите че се успокоявате.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Жена се върна от 3800-та година и показа СНИМКА, направена в бъдещето (ВИДЕО)

Гадаене с игла и конец предсказва бъдещето

Кейси – видения за бъдещето, които може би вече се случват

Влияе ли името върху бъдещето на човека?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.