Луната помага за благополучие, здраве и душевен мир

луна

От гледна точка на Вселената, да получаваш и да даваш, е един и същи процес. И безкрайно алчните, които не изпускат нищо от ръцете си и непрекъснато раздаващите (забравящи за себе си) са лишени от хармонията и в резултат – от богатството. Да се хармонизират каналите на отдаване и получаване, да се запази придобитото и да се радваме на това, което вече имаме – това са трите стъпала към истинското благосъстояние…

ТРЕТИ ЛУНЕН АЕН

Ясно се вижда младата Луна. Тя е символ на умножаването на растежа, а самият трети лунен ден великолепно подхожда да помолите Висшите духовни сили на Вселената за блага и процъфтяване.

В този ден е уместно да се купуват скъпоценни камъни, корали и скъпоценни метали. Древното име на бога на богатството е Кубера – той се изобразява със символична скъпоценност в лявата ръка. Всичко ценно, което се съхранява в семейната „съкровищница“, се превръща в магнит за другите съкровища и блага, затова трябва при възможност да увеличавате този „магнит“.

При всяка подобна покупка в трети лунен ден тихо произнесете: „Посвещавам (закупения предмет) на умножаването на богатството – своето и на своите роднини и близки“.

Лунната практика за привличане на богатството е следната: пригответе благовония, чиста вода в кристален съд и своя портфейл. Налейте водата в чаша (най-добре кристална). Застанете с лице на изток, запалете благовонията и ги прокарайте над чашата с вода. След това я хванете с две ръце, поднесете я към сърцето си и помолете Висшите сили да ви изчистят от болести, страдания, нещастия и негатив. Налейте в дясната ръка малко вода от чашата, глътнете я и докоснете с тази ръка темето си; визуализирайте как пречистващата енергия влиза във вашата аура, изпълва ви с духовна сила.


След това напръскайте пространството отдясно, отляво и пред себе си, както и портфейла си. След това го вземете в лявата ръка (лявата ръка е символ на получаването, на придобиването), повдигнете го до нивото на сърцето. Направете кръгово движение по часовниковата стрелка и произнесете: „Както расте Луната, така да расте богатството за мен, моето семейство и близките ми“.

За да си направите талисман на богатството, вземете три монети, които се използват в практиката на фън-шуй (с квадратни отвори в средата), с червена или златна лента и ги окачете близо до работното си място.

ПЕТИ ЛУНЕН ДЕН

Петият лунен ден е посветен на опазващи практики, защита на това, което вече притежавате и това, с което ще се сдобиете през този лунен месец. В дясната ръка на Кубера – бога на богатството, има мангуста – защитник от змии, а в широк смисъл – от всякакви неприятели, нещастия и загуби.

Всяка загуба първо се формира в тънкия план. Провеждайки в петия лунен ден охранителни практики, вие отклонявате тази загуба, „пренаписвайки“ близкото бъдеще. (Имайте предвид, че петият лунен ден притежава разрушителна енергетика. Отложете всичи важни дела. Но той е благоприятен за защитни практики, както и за началото на сериозно натрупване.)

И така, в пети лунен ден трябва да се снабдите с остри предмети – ножове, игли, нокти, с истинско или символично значение. Те ще се превърнат в охранителни талисмани. Например можете да купите нож, да го посветите на защитата на своето богатство, но след това не бива да го използвате за рязане на хляб. Но можете да си купите зъб или нокът, обковани в някакъв метал, или медальон с такава форма, или декоративен (или истински) кинжал, който няма да се използва в бита.

При всяка подобна покупка в пети лунен ден произнесете: „Посвещавам (купения предмет) на защитата на богатството -своето и на своите близки и роднини“.

Можете да купите и 4 игли. Проведете ритуал, аналогичен на този, който извършвате с портфейла, само че в края на ритуала кажете: „С тези игли защитавам дома си и своето богатство“. Иглите трябва да се забият в мебели, тапети или щори в жилището по четирите посоки на света.

Morkadis

ЧЕТИРИНАДЕСЕТИ ЛУНЕН ДЕН

Този лунен ден (когато Луната е пълна) е предназначен за изразяване на благодарност и признателност за растежа и богатството; за практики на радост, за пир – тъй като е известно, че радостта привлича радост. Благодарността и радостта завършват, затварят енергетичните практики на умножаването и съхраняването на благата. Пирувайте, радвайте се и не забравяйте да благодарите за всичко, което имате.

В този ден имате възможност да коригирате някои неща. В бъдеще ще остане само да жънете плодовете от това, което е посято в първите две лунни фази (в първа и втора четвърт).

Във всяка практика е важно постоянството. „Мисъл – слово – действие“ е най-мощната основа на всеки ритуал, която свързва в едно и реализира намерението на човека да живее по-добре, да промени живота си.

инфо: po-krasivi.net

Вижте още:

КАК ЛУНАТА ВЛИЯЕ НА ТЯЛОТО НИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.