Лунното затъмнение обърква емоциите, изкривява реалността

Задаващото се лунно затъмнение на 16-17 юли се случва по време на ретрограден Меркурий и още по-силно влияе върху емоциите и комуникацията, твърдят астролозите, пише в. „Астро Телеграф“.

Затъмнението влияе повече на жените и на по-чувствителните натури. Силно засегната професия е актьорската, също певческата и всичко, свързано с творчество и комуникации. И началниците имат проблеми с подчинените си, особено, ако са жени. Но това не означава определено бунт, просто по-трудно ще бъдат разбирани, смятат астролозите. Това затъмнение е частично, но пак се смята, че оказва влияние върху събитията.

Лунното затъмнение влияе на емоциите и то бележи кулминация на част от тях. Лунното затъмнение дава и продължителен тласък на мечтите, като може да ги изкриви и да ги превърне в доста отдалечени от реалността. А това понякога е пагубно, защото човек става доста по-асоциален и смята, че е недооценен от околните. Че се някой друг му е виновен. Все пак се смята, че лунното затъмнение няма такова фатално въздействие върху живота ни, както е при слънчево.

инфо: novini.bg

Вижте още:

Богиня Бастет идвала от Луната

Известен уфолог с шокиращи твърдения за Луната (ВИДЕО)

Експедиция Луна – „Тъмните мисии“

Вижте какво споделила Ванга за мисията до Луната

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.