Магията на времето – 15 правила на нашите предци

часовник

Нашите мъдри предци са знаели много тайни за това как да запазят енергията си, здравето и как да предпазят своето семейство и дом от негативно черни сили. Те са имали специални предпазващи правила за всяко време на деня.

Сутрин

Започнете деня си с мълчание. Не говорете веднага щом се събудите. “Опитът на нощта ще се превърне в мъдрост на сутринта” – така гласи древната мъдрост.

Отворете прозорците, нека стаите се напълнят с чист въздух, така ще се събуди не само умът, но и духът.
Измийте очите си с хладна вода. Древните са вярвали: “Oтхвърляйки нощта – очите ти ще бъдат дълго млади, а умът прозрачен”

Не скачайте от леглото, обърнете се първо на едната страна и бавно се изправете. Така няма да загубите натрупаната енергия от съня.

Ден

Не гледайте в очите на случайните минувачи, така можете да се чувстват умора.

На път за работа или по важни въпроси не поглеждайте назад. По този начин ще спестите сили за нещата, които сте планирали да свършите.

Когато тичате по задачи носете амулети. Можете да използвате два амулета, един външен (ще бъде видим за другите), и друг – вътрешен (скрит от любопитни очи). Външният можете да сложите на дрехите, а вътрешния да сложите в джоба си или да скриете под дрехите.

Ако чакате за интервю за работа, на изпит, или сте в ситуация, в която трябва да се концентрирате, сложете в джоба си малък заострен молив. В търсене на отговор на някой въпрос, представете си и се концентрирайте върху върха на молива, отговорът ще се появи веднага.

Ако усетите несигурност, намирайки се на многолюдно място, чувствате дискомфорт и безпокойство, вземете малко парче хартия, начертайте кръг върху него, и една точка в центъра на кръга. Сега си представете, че вие сте точката, а кръгът е вашата защита. Запазете това парче хартия, слагайки го в джоба си, докато не напуснете това място.

Вечер

Връщайки се у дома след работа, не забравяйте да поздравите дома си, кажете, че се радвате да се приберете вкъщи.

Вечерта ще се развива благоприятно.

Morkadis

Вечер не се занимавайте с тотално почистване и не изнасяйте боклука, отделете това време за да се отпуснете и да си починете.

След залез слънце особено се старайте да запазите мира в семейството. Скандал по това време може да се задълбочи и да се пренесе и в новия ден.

Нощ

За да се предпазите от лоши сънища и мисли, поставете скилидка необелен чесън под възглавницата.

Преди да отидете да спите запалете свещ и гледайте пламъка няколко минути, представете си, че безпокойствата ви изгарят в пламъка, това ще ви донесе спокоен сън.

инфо: bg.checkonline4you.com

Вижте още: 

СБЪДНЕТЕ ЖЕЛАНИЯТА СИ С НЯКОЛКО ПРОСТИ ПРАВИЛА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.