Манускриптът Такенучи: неразказаната история на човечеството

2

Манускриптът Такенучи представлява серия загадъчни документи, които преди 1500 години човек на име Такенучино Матори е преписал на смес от японски и китайски йероглифи.

Текстът е взет от още по-стари ръкописи. Според легендата „богове“ са написали оригиналния манускрипт с божествени йероглифи преди много хиляди години.

В необичайния ръкопис е описана историята на човечеството от момента на създаването до появата на християнството. В него се говори за епоха, в която хората са живели в мир и хармония под управлението на сина на Върховния бог.

Текстовете на Такенучи трябвало да се съхраняват от семейство Такенучи, потомци на Такенучино Матори, син на легендарния японски герой Такенучи но Сукуне. В книгата на Кику Ямане „Истинската история на света, скрита в Япония“ се казва, че манускриптите се предавали от поколение на поколение и се съхранявали в храма Kosokotaijingu на планината Омиджин в префектура Тояма.

Не е ясно по какъв начин Такенучино Матори е успял да направи превод от „божествения език“. Но според съвременната транскрипция текстовете на Такенучи описват историята на всички страни в „божествената епоха“. Там се разказва за четири периода в древния свят, които започнали преди около 300 милиарда години.

инфо: megavselena.bg

Вижте още: 

РОФЕСОР ОТ КАЛИНИНГРАД ДОПУСКА, ЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЖИВЕЕ В „МАТРИЦА“

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.