Метеоритът над Челябинск е бил свален от НЛО? (видео)

Метеоритът, който се разби над Челябинск е свален от неизвестен летящ обект, за който се предполага, че има извънземен произход. В резултат на този сблъсък метеоритът се разпръснал на малки парчета, които се посипали над Урал. Това твърдение се появи в руските медии , базирано на малко неясен видеоматериал, за който почитателите на НЛО твърдят, че се вижда, как нещо се удря в метеорита и го прави на парчета. Сведения за изстреляни руски ракети, които да свалят неканения гост няма.

Според информация публикувана във вестник “Сайбирия таймс“в интернет форумите в Русия се вихри гореща дискусия , според която замята е била спасена от НЛО.

Челябинският метеорит експлодира в атмосферата на 15 февруари 2013 г. Неговата сила се равнява на 30 бомби от Хирошима и причини значителни щети в Челябинск. Ранени бяха около 1200 души. Според експертната оценка на НАСА, метеоритът тежал 10 000 тона и имал ширина около 17 метра. Взривът му бил с мощност 500 килотона.

Александър Команев, координатор на уфолозите в Русия разказва, че отначало всички смятали, че това е най-обикновен метеорит, но на финалните три филма се забелязва, как неизвестно тяло улавя метеорита. Той твърди още, че тяло имащо форма на ракета удря силно небесния гостенин и той се взривява и пада. Команев поддържа мнението, че от видеата, направени под различен ъгъл се вижда как нещо блъска метеорита и той експлодира. Уфологът добавя, че няколко седмица преди появата на метеорита над Урал има интензивно засичане на НЛО, а сле д случката не е регистрирано нито едно.

Няколко кадри заснети преди инцидента показват, как в нощното небе над селището Чабри се появяват две “светещи топки”. Такива са забелязани и над Челябинск през деня. Неизвестните обекти се появявали и изчезвали, движейки се в небето.

Интересен е факта, че преди години Русия апелира за създаване на международна система за неутрализиране на чужди космически тела , но няма никакви данни руските военни сили да са атакували метеорита. Той даже не е бил засечен от контролните уреди, твърдят запознати.

Според теорията на уфолозите, извънземните са ни спасили от невероятно тежък инцидент, с което доказват, че наистина съществуват.

инфо: chudesa.net

Вижте още:

ВВС НА САЩ ПРИЗНАВАТ ЗА НЛО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.