Почти половината руснаци вярват в извънземни, показва анкета

извънземно

Почти половината хора в Русия вярват, че има извънземни. Това сочи проучване на социологическия център ВЦИОМ, пише „Известия“.

Според анкетата, чиито данни цитира РИА Новости, 45 на сто от запитаните са убедени, че съществува извънземен живот. Според 27 на сто пришълците се крият от хората, а 18 процента смятат, че властите съзнателно не информират обществото за тях.

42 на сто от участниците твърдят, че извънземните или не желаят контакти с човечеството, или не съществуват. 13 на сто от анкетираните в Русия нямат мнение по въпроса.

Вестникът помества и данни от друго проучване на ВЦИОМ, според които близо 3 на сто от жителите на Русия смятат, че Земята е плоска.

инфо: novini.bg

Вижте още:

Мумии на извънземни от Перу преобръщат историята на човечеството

Голямата пирамида в Гиза е създадена от извънземни, а не от хора

Известен уфолог: Религиите са възникнали след сблъсъка на човечеството с извънземните

Ави Льоб *: Вселената изобилства от извънземни светове

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.