Мистичен ден – лесно може да бъде повдигната завесата, която съществува между различните измерения

pixabay.com

Хармоничното взаимодействие между Марс и Юпитер, ще подари необичаен подем на силите, жизнерадост, активност и оптимизъм. Планетната енергия събужда в нас необходимостта да бъдем активни, смели и готови за подвизи и дейности, които дори да са рисковани, могат да донесат положителен обрат. 

Повече прочетете тук:

Луната е в знак Овен до 23:00ч на 20 октомври

Луната в знака на Овен и носи физическа сила, енергия и смелост. Животът става много по-динамичен и по-бърз. Просто трябва да внимавате с решенията си, защото съществува риск да бъдете прибързани и нетърпеливи.

Не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Ако не се налага спешно, прескочете отиването на стоматолог.

Лунен календар – 13 лунен ден до 18:26ч на 19 октомври (от 18:06ч на 18 октомври)

Този лунен ден съответства на Черната Луна. Негов символ е колелото. Мистичен ден –завесата, която съществува между различни измерения, става лека и крехка. Хората с развити интуитивни способности лесно могат да проникнат в тайните на непознатото.

На 13-я лунен ден човек изпитва невероятна жажда за духовни търсения. В крайна сметка нашият вътрешен свят също има много тайни и мистерии – те трябва да бъдат разпознати и осъзнати.

Това е един магически ден, в който започват процесите на подмладяване на тялото. За успешна трансформация на лунната енергия е необходима физическа енергия. Не трябва да сте пасивни в този ден.

Благоприятно е за групова работа. Ден за учение, за усвояване на нови знания. Добре се усвоява нова информация; четете книги, позволяващи по-добре да разберете себе си и света.

Можете да внесете изменения и корекции в плановете, делата и проектите си. Ако се върнат стари проблеми към вас, отнесете се към тях спокойно, без излишни нерви. Енергията на деня ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото.

Анализирайте всяка своя дума и действие през целия ден. Следете правите ли това, което искате или се ръководите от желанията на други хора, нещо, което ви налагат отвън? Помислете не предавате ли себе си, вашата вътрешна същност? Наблюдавайте емоционалните реакции и не бъдете спонтанни, а се опитайте да разберете – откъде идват, къде вие се опитвате да манипулирате другите хора.

Покупки и домакинска работа в този ден може да се вършат, но само ако е необходимо. Ако ви предстои пазаруване, не го правете механично, по навик, но се опитайте да погледнете този процес по нов начин, да видите какво е нужно да купите и къде харчите напразно парите си.

Morkadis

Добре е да се изпече хляб, да се приготви собственоръчно храна. Да не се гладува, тъй като стомаха се нуждае от натоварване. Болестите започнали в този ден са опасни, но това се компенсира от високата ефективност на лекарствата.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен – най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Липсата на сексуално желание в този ден или ако изпитвате умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

14 лунен ден от 18:26ч на 19 октомври до 18:47ч на 20 октомври

Слънчев календар – 3 слънчев ден – Приветстват се всички творчески начинания. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден, при който силата на словото достига своя пик. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви и четене на мантри. Пари получени днес се считат за благи и е добре да се спестят.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.