Никога не оставяйте чаша вода до леглото си

вода 1

Над една трета от хората се събуждат нощно време. Половината от тях – по няколко пъти. Основната причина за събуждането им са естествени нужди. Особено жажда. Колкото и да ви се иска да поставите чаша вода на шкафчето до леглото, за да облекчите живота си, не го правете. Ето защо:

На пръв поглед това е безобиден навик. Ползите обаче от няколко глътки вода нощно време или рано сутрин са по-малко от вредите.

Забелязали ли сте, че „нощната“ вода сутринта е по-странна на вкус?. Вкусът на водата действително се променя, както и съставът й. И то не в положителна посока. Причината е нашето дишане.

По време на сън човек издишва прекалено много въглероден диоксид. Заедно с това от тялото се отделя значителна част токсини, които са били  натрупани през деня. Всичко това влиза във водата. Ако отпиете от чашата до леглото, ще върнете всичко това обратно в тялото си.

Както виждате, това е един напълно естествен начин, по който човекът замърсява водата. Няма нищо страшно обаче – просто отидете до кухнята и си налейте прясна вода.

инфо: profit.bg

Вижте още:

4 детокс съставки, които може да добавяте към водата си

Колко пластмаса изпиваме с водата?

Как се гони лоша енергия с чаша вода

Чистата топла вода – един простичък японски метод за лечение

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.