Никога нищо не е случайно: 3 вида съдбовни връзки, които се случват в живота ни

pixabay.com

Много хора вярват, че в живота няма нищо случайно. Това не е съвсем вярно, но експертите в областта на биоенергията смятат, че повечето съдбоносни срещи се “поръчват“ отгоре – това са трите основни типа кармични взаимоотношения.

Кармичните връзки могат да бъдат както положителни, така и отрицателни. 

Връзки, които трябва да ни променят

Може би сме се отклонили от даден курс, който сме избрали сами или който Вселената е определила за нас. Повечето хора идват на този свят с цел. Когато някой се отклони от курса, Вселената копнее да върне всичко към нормалното. В такъв момент идва важен човек, с когото създаваме неземна, по-висша връзка. Може да е някой много близък – някой, който ще остане с нас завинаги. Понякога, за съжаление, това е човек, който ни променя и веднага след това изчезва. Този вид отношения са много често срещани, но е почти невъзможно да се каже със сигурност, че именно връзката ни връща на истинския път. Може би само нашата интуиция може да направи това.

Хора помощници

Вселената е много мила към тези, които са добри към другите. Законите на кармата действат винаги и навсякъде, така че е просто невъзможно да ги заобиколите. Да кажем, че вашата карма не е опетнена или дори чиста. Имате някаква житейска цел – добра, ярка и не пречи на живота на никого. Такива добри намерения винаги се наблюдават от висши сили. Ако нещо не се получава при вас, Вселената ви изпраща човек, който, без да осъзнава, се превръща в инструмент в ръцете на съдбата. Може да бъде както човек, който прави живота ви по-добър, така и любезният мечтател, който върви към целта си и моли висшите сили за помощ. Ето защо често намираме любов, когато я сънуваме, или във времето срещаме човек, който ни помага в нещо.

Важно напомняне

Понякога се срещаме с някой много приятен човек буквално за секунда с погледи и тази мимолетна връзка се оказва толкова жива, че остава в паметта ни завинаги или за много дълго време. Такива срещи са необходими, за да ни напомнят за нещо изключително важно – чудеса, които се случват всеки ден, но които не забелязваме. В такива моменти хората мислят за висши неща.

източник: edna.bg

Вижте още:

Признаци, които показват, че сте застанали на прага на радикална промяна в живота

Странните съвпадения в живота и съдбите на Линкълн и Кенеди

Най-странните съвпадения в историята

Скрити послания: Оглеждайте се, ангелите ни дават знаци!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.