Новолуние в Телец – време за желания

В 22:01 часа на 11 май фазата на Новолуние огря в зодия Телец, което създава идеална атмосфера за сбъдване на желания от сферата на земната зодия.

Днешният ден за ново начало и обновление. Запишете на лист хартия своите желания, след което ги визуализирайте, за да дадете символичен живот на тези образи и да ги пуснете в пространството.

Вярва се, че мисълта в тази форма е сигурен начин за изпълнение на мечти.

Днес ще се сбъдват желанията от сферите на зодия Телец – пари, материален комфорт, увеличаване на притежанията, търпение, доверие, създаване на постоянство и сигурност.

При записа на желания трябва да ги формулираме, така че да не засягат живота на друг, понеже няма да се сбъднат. Нужно е също да посочите отрязъка от време, в което искате вашето желание да се изпълни.

Примерни желания са Искам да спечеля пари лесно и с радост до края на седмицата. Искам да привлека повече ситуации на материален комфорт до края на годината. Искам търпението и постоянството да навлязат във всяка сфера на моя живот до края на месеца.

Най-силни са първите 8 часа от началото на Новолунието и е препоръчително дотогава да запишете своите желания. Не забравяйте също да си представяте вашите мечти, за да сте сигурни, че те ще се реализират така, както ги искате.

Новолунието в Телец ще насочи вниманието към собствеността ни. Типично ще е да се осланяме повече на настоящето и стабилността, отколкото да търсим приключения и да рискуваме сигурността си.

Фазата на Луната този месец носи спокойствие и търпение, а хората, които се опитват да избягат от тях, ще срещат трудности. Ако искате да ви бъде по-леко, насочете вниманието си към собствените потребности като вкусна храна и нови предмети.

Земният знак ще ни донесе наслада от красиви вещи, така че спокойно можем да си позволим повече личен комфорт. Телецът удовлетворява материалните нужди и е възможно пред повечето зодии да се открие период на увеличаване на притежанията.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Имате желание, което искате да се изпълни? Направете този ритуал!

Гадание с листо: Разберете дали ще се сбъдне желанието ви

Ако твоето желание не се изпълнява, значи то още не е платено

Как да сбъднете желание с чаша вода

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.