Нумерология: какво е твоето Число на живота и какво показва то за теб?

числа

Нумерологията се използва от хиляди години в търсене значението на великия космически замисъл. Всяка буква в името ви има числова стойност, а всяко число може да бъде редуцирано до единично число. Числовите стойности в името ви взаимодействат с числата от рождената ви дата. Така може да се определят ваши способности и особености в характера. Във вашия личен нумерологичен доклад най-важно е т.нар. Число на живота. То има най-голям дял в определяне посоката на живота ви. Числото на живота се извлича от рождената ви дата и до голяма степен определя вашия набор от умения и способности, негативните проявления, които трябва да балансирате и дори мотивацията и целта на живота ви.

СМЕТНЕТЕ ВАШЕТО ЧИСЛО НА ЖИВОТА

Калкулирането на вашето Число на живота е лесно и изисква елементарна сметка. Започнете с изписване на рождената си дата.

В нумерологичния доклад всяко число се редуцира до вибрацията на единично число. Например 20 се редуцира до 2 (2+0=2) и 31 се редуцира до 4 (3+1=4).Изключение от това правило се отнася само до „великите числа“ 11 и 22. Тези числа имат специално значение и никога не се редуцират при калкулации на Числото на живота.

Изчислете деня, месеца и годината на раждането си до единично число.

ПРИМЕР 1: Ако рожденият ви ден е 20 юли 1953 г. напишете:

ден: 20 = 2+0 = 2

месец: юли е 7 месец = 7

година: 1953 = 1+9+5+3 = 18 = 1+8 = 9

ПРИМЕР 2: Ако рожденият ви ден е 22 юли 1953 г., тъй като 22 е велико число, напишете:

ден: 22

месец: юли е 7 месец = 7

година: 1953 = 1+9+5+3 = 18 = 1+8 = 9

Сега съберете получените числа и отново ги редуцирайте до единично число.

Morkadis

ПРИМЕР 1:

  • 2+7+9 = 18 = 1+8 = 9
  • Число на живота = 9

ПРИМЕР 2:

  • 22+7+9 = 38 = 3+8 = 11 (Тъй като 11 също е велико число не се редуцира.)
  • Число на живота = 11

ЧОВЕК МОЖЕ ДА ИМА ЕДНО ОТ СЛЕДНИТЕ ЧИСЛА НА ЖИВОТА: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 и 22. Изчислете вашето и вижте какво казва то за вас:

инфо: megavselena.bg

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.