Обяснение на Бермудския триъгълник в индийски текстове

берм

Бермудският триъгълник е регион в западната част на северния Атлантически океан. Мястото е известно с многобройните безследни изчезвания, случили се при мистериозни обстоятелства. Въпреки че според военноморските сили на САЩ Бермудският триъгълник не съществува, той е обект на сериозни съмнения относно паранормални явления и извънземно присъствие.

Много хора смятат, че на дъното на океана се крие пирамида, която като магнит привлича всякакви обекти към себе си. От около 500 години в Бермдудския триъгълник се случват странни и необясними неща.

Индийската връзка

В Брахманда Пурана, написана преди повече от 5000 години, и Ригведа, написана преди повече от 3000 години, ясно се казва, че планетата Марс произлиза от Земята.

1

„Когато Земята роди Марс и Марс се отдели от майка си, бедрото на Земята беше наранено и тя не можеше да запази равновесие (въртенето около оста). За да спрат това, божествените доктори изсипали желязо в триъгълната рана и това възвърнало баланса на Земята.“

Триъгълната рана, запълнена с желязо, се превърнала в това, което днес наричаме Бермудски триъгълник.

Обяснение на Бермудския триъгълник в Атарваведа

В Атарваведа се срещат описанията на няколко скъпоценни камъка. Един от тях е наречен Дарбха. Той имал възможността да прекъсва електромагнитни вълни, подобно на малка неутронна звезда с огромна плътност. По този начин Дарбха притежава невероятно голямо гравитационно привличане, комбинирано с високоенергийните електромагнитни вълни, излъчвани от вътрешността му, които вероятно са резултат от ядрени реакции. Този скъпоценен камък можел да бъде много силно оръжие, което да бъде използвано и във вода.

Свойствата на Дарбха, сред които силното гравитационно поле и високоенергийните лъчи, напълно пасват като обяснение на аномалиите, които се случват в Бермудския триъгълник.

Марс във ведическата астрология

Във ведическата астрология Марс е с червен цвят, подобно на това, което виждаме от снимките на марсоходите. Според учението на червената планета има и вода – това също вече е доказано от НАСА. Корал – скъпоценният камък, който се свързва с Марс, също е червен на цвят и се среща само под вода.

Интересното е, че символът на Марс е наклонен триъгълник. Това означава, че червената планета се явява братска на всички хора на Земята.

Във ведическата астрология Марс контролира отговаря за всички човешки занимания свързани със земята –  най-вече недвижими имоти и земеделие.

инфо: drevnite.com

Вижте още: 

СВЪРЗАНИ ЛИ СА АТЛАНТИТЕ С БЕРМУДСКИЯ ТРИЪГЪЛНИК?

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.