Свързани ли са атлантите с Бермудския триъгълник?

 

а2През не дотам далечната 1995 г. изследователят от университета в Минесота Марк Хамънс и колегата му Джефри Кейт, получили допълнителни за времето си данни. По мнението на Хамънс, атлантите били извънземни с четириизмерни ефирни тела, вселили се в човешки същности.

Телепатията и левитацията за тях били единствен начин за общуване и придвижване. Имали високо развита технология на базата на високоенергийни кристали. Отломки от тях все още почиват на дъното на Бермудския триъгълник.  И до сега те изпускат лъчения, способни да дематериализират (или унищожат) предмети.


Така намират обяснение изчезванията на кораби в този район. При подобен процес живите хора се освобождават от телата и преминават в ефирните нива. По-слабите излъчвания обаче не дематериализират, а само изменят психиката на хората. Освен това може да настъпи разрив на връзката с действителността, хората да чуят гласове или да получат халюцинации.

а1Безсмъртни в ефирното ниво, във физическите си тела атлантите живели около хиляда години. Те умеели да управляват и климата. Загивайки, атлантите оставили закодирана в кристалите информация за себе си.

Съществуването в човешки тела не преминало без отражения.  В преследването на развлечения те все повече ставали хора, устройвайки като забава бури и цунамита. Подобни развлечния били гибелни за континента, под който се намирали огромни газови кухини. Това довело и до потъването му на морското дъно.

Предвиждайки това, атлантите оставили информация за тях в кристали, един от които се намира в Египет, в подземния град Гиза. Настройвайки се на честотата на неговите вълни, Марк Хамънс получил телепатично информация за Атлантида.

Започвайки с 40-те години на 20-ти век, американското военно-морско ведомство контролира информацията за проявленията от древните знания на атлантите. По техни сеизмографски наблюдения, се потвърдило наличието на руини от древни градове в областта на Бермудския триъгълник.

Ще приведем само един достатъчно красноречив случай на находка с “отломки” от четвъртата цивилизация.

През 1970 г. някой си Рей Браун – лекар-природолечител, тръгнал за почивка на остров Бари , намиращ се близо до Бахамите. Отделяйки се от приятелите , той отишъл да се гмурка. Какво било изумлението му, когато на голяма дълбочина видял добре съхранила се пирамида, снабдена с непозната техника.

Сред другите неща с неясно предназначение той намерил и кристал, приличащ на описаните от Марк Хамънс. Когато Браун се опитал да го вземе (кристалът бил единствения предмет, който се “отвинтил”), той чул предупредителни гласове.И все пак той взел кристала, който му внушавал глас и изображения.а3

В течение на 5 години Браун криел находката си от очите на обществеността. Но през 1975 г. все пак се решил да го покаже на един конгрес на психиатрите във Финикс, САЩ. При погледа върху този кристал психиатърът от Ню Йорк Елизабет Бейкън получил съобщение, че въпросният кристал принадлежи на египетския бог на смъртта Тот, организатор на подземното хранилище за тайни знания близо до трите големи пирамиди в Гиза.

инфо: http://tabakoff.eu

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.