Откриха още мистериозни дискове в Русия

1

Екип руски изследователи са намерили над дузина каменни дискове във Волгоград. Диаметърът на единия от странните дискове е четири метра. Изследователите твърдят, че в тях има волфрам – плътен метал, който се използва при технологии на военните. Историята на странните предмети остава неизвестна.

Руският новинарски сайт Bloknot Volgograd съобщава, че откритието е направено от група руски уфолози и зоокриптолози в Жирновския район във Волгоград. Изследователите вече са открили над дузина дискове, но досега в колекцията не е присъствал толкова голям, колкото 4-метровия.

„Вече открихме над дузина от тези дискове, чиито диаметър беше не повече от метър, имаше и един, който беше два метра в диаметър, но четири метра вече е уникално“, казва Вадим Чернобров за Bloknot Volgograd.

„Формата на 4-метровия диск, която наподобява летяща чиния, събуди интереса на любителите на конспирации“, пише в International Business Times. „Известният уфолог Скот Уоринг (Scott Waring) смята, че това е доказателство за извънземни и дискът е направен от волфрам.“

Уфолозите, направили откритието, правят спорни твърдения, като казват, че дисковете са на един милион години и най-вероятно представляват поразени дронове от древна война на Марс.

Учените от Жирновския музей подхождат по-рационално и изследват 4-метровия каменен диск, за да разберат възрастта и състава му. Някои скептици дори смятат, че дисковите форми са се получили естествено заради ерозията.

По-рано тази година в Кузнецк беше открит още един странен каменен диск. Той се намирал на 40 метра под земята, което означава, че е доста стар. Археолозите, които го изучавали, заключили, че кръглата му форма е перфектна и няма как това да е естествено образувание.

Последният открит диск – 4-метровият гигант – е изложен в Жирновския музей и в момента върху него се провеждат допълнителни тестове.

инфо: megavselena.bg

Вижте още: 

ИЗГУБЕН ПАПИРУС РАЗКАЗВА ЗА СРЕЩА С ИЗВЪНЗЕМНИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Evgeni 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.