Пирамидите на Голод в Русия

4

Пирамидите в Русия и Украйна са построени след 1989 година

Пирамидите в Русия привличат стотици хиляди посетители всяка година. Те изминават 25 мили северозападно от Москва, където е построена огромна пирамида от фибростъкло, за която се твърди, че засилва и задържа лековити енергии от Земята. Тя е най-голямата от общо 17 на брой подобни пирамиди, разположени из цяла Русия, като размерите й са 144 фута височина и 55 тона тежина. Всичките пирамиди на руската земя са дело на руския учен и предприемач Александър Голод. Той ги финансира и проектира.

Доста хора не са запознати с факта, че в Русия и Украйна има построени модерни съвременни пирамиди. През 1989г Александър Голод бил убеден, че пирамидите могат да създават много голямо енергийно поле, което от своя страна може да влияе на биологическите и небиологическите материали.

В последните десетина години учените в Русия са проучили доста основно въпроса за енергията на пирамидата и са доказали, че ако се постави някакъв продукт в дадена пирамида, тя може да подпомогне растежа, да укрепи здравето и да благоприятства дълголетието.

Интересно откритие направили руските учени. Те доказали, че ако се постави антибиотик в пирамидата за период от 28 дни, един лунен цикъл, силата на антибиотика се повишава до 10 000 пъти. Става ясно, че наистина има енергийно поле, което е подкрепено с доказателства.

Въздушните сили на Русия докладват за силно енергийно поле над пирамидата на Голод в Москва. Те го улавят с радарите си на около една миля над самата пирамида.

Изниква въпросът възможно ли е ефекта на енергийното поле над пирамидата на Голод да е феномен, който чак сега изследователите и учените започват да опознават?

Възможно е  древните цивилизации да са били запознати с енергията на пирамидите отпреди десетки хиляди години. Според учените пирамидите в древността са разположени на такива места, където има енергия. Хората от античността вероятно са били запознати с това.

Пирамида е гръцка дума, която в превод означава „огън в центъра“. Гърците от античността смятали, че пирамидалната геометрична форма има свойството да събира енергия от Космоса. Пирамидите по света са някаква разновидност енергийни колектори, смятат учените.

инфо: chudesa.net

Вижте още:

ПИРАМИДИТЕ В БЪЛГАРСКОТО СЕЛО ПИШУРКА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.