Почистване на енергийните потоци в дома: 10 съвета

Енергийните потоци, които циркулират във вашия дом, могат да бъдат изключително неблагоприятни за физическото и психическото ви състояние. Лесно е да се забележи, когато роднините се карат и изпитват негативни емоции един към друг. Как да почистите къщата от лоши вибрации?

Забелязвате ли, че във вашия дом започват често да се появяват различни конфликти, спорове и кавги? Тези аспекти на комуникация създават потоци от негативна енергия в дома. Но можете да почистите въздуха в стаите и да пуснете естествената светлина и да почистите отрицателните потоци. Ето как да се предпазите от невидимата негативна енергия.

Средства срещу негативна енергия
Вашият дом е убежище на спокойствие и мир. Това е мястото, където се отпускате след работа, наслаждавате се на комуникацията с най-близките хора. И никой не би искал отрицателната енергия да циркулира в къщата му.

Препоръчително е да почистите къщата и дори работното място от лошите вибрации, така че денят да минава по-гладко, да изникват по-малко непредвидени и неприятни събития.

Има прости методи за това как ефективно да се предпазите от „лошите“ потоци и негативни емоции.

Какво представлява отрицателната енергия
Под това име се обединяват всички явления, които влияят негативно на емоционалното, физическото и психологическото състояние на човек. Лошите вибрации лишават човек от спокойствие, мир, предизвикват тревожни чувства и дори депресия. Това се отразява на работоспособността: например можете да загубите концентрация.

Защита от отрицателната енергия
Необходимо е да се борите с негативната енергия, да защитите вашето душевно състояние и спокойствие. Ето методите, които ще ви предпазят от отрицателните вибрации. Освен това ще гледате на света от добрата страна и ще бъдете застраховани от стресови ситуации.

Избавете се от страховете!
Един от основните източници на отрицателна енергия в живота са всякакви страхове, съмнения, отрицателно заредени мисли. Побеждаването им е възможно само чрез приемане. Опитайте се да установите причината за всички тревоги и разрешете проблема. Едва след това ще почувствате дългоочакваното облекчение, спокойствие и удовлетворение.

Положително отношение
Доказан метод. Както се отнасяте към проблемите и живота като цяло, с такъв успех ще се справяте с всички неприятности. Отрицателната и положителната енергия са несъвместими.

Народна мъдрост
Носете чесън със себе си (една скилидка е достатъчна). Отдавна се смята, че чесънът прогонва негативните емоции и лошите потоци. Трябва да увиете чесъна в носна кърпичка и да я носите в джоба си.

Носете ароматно масло от мащерка (мащерка). В езотериката този инструмент се използва за прогонване на отрицателните вибрации. Достатъчно е да нанесете няколко капки от посочения продукт върху кожата на китката или зад ухото си. Дръжте на работното място или носете парче от корена на растението със себе си. Смята се, че коренът предпазва от отрицателна енергия.

Избавете се от негативните потоци в дома
Една къща може да бъде изпълнена с отрицателна енергия, когато постоянно има конфликти, кавги, преживяване на негативни емоции. Наличието в такава атмосфера е вредно за физическото и духовното здраве. Разбира се, невъзможно е да изгладите отношенията с вълшебна пръчица. Но е по вашите сили да се отървете от отрицателните вибрации в къщата.

Изхвърлете боклука
Материалният боклук и прахът в дома създават атмосфера, неблагоприятна за съществуването. Пространство, задръстено с ненужни вещи, неща, които не се използват – всичко това създава нездравословна енергия. Систематично извършвайте почистване на шкафове, чекмеджета и рафтове.

Отваряйте прозорците и вратите
Въздухът трябва да има свободен достъп до помещенията. Проветряването помага да се премахне отрицателната енергия. И пуснете слънчева светлина в къщата.

Morkadis

Тамян
Тамянът винаги се е използвал в древните религии и практики. По този начин те са почиствали атмосферата в къщата и са премахвали лошите вибрации.

Използването на ароматни масла и ароматни смеси ще ви отпусне, ще ви помогне да се справите с тревогите и неприятните емоции, натрупани през деня.

Солена вода
Просто трябва да избършете повърхността в помещенията на къщата с кърпа, потопена в този разтвор. Отрицателната енергия ще се разсее.

Стайни растения
Растенията пречистват въздуха, премахват отрицателната енергия и генерират положителна.

Здравословна комуникация
Опитайте се да установите диалог с вашето семейство. Избягвайте конфликтите и изяснете отношенията си. Приемете роднините такива, каквито са. А самата негативна енергия постепенно ще се разсее.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Ето кои чинии и чаши привличат негативна енергия

Как да защитите дома си от завист и негативна енергия?

Кои са действията, които блокират енергията?

Местата в България, заредени с мистична енергия

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.