Предмети с негативна енергия, които привличат бедността в дома ви

Нека си признаем: никой не обича бедността. Всеки човек, който не е монах и с ума си, би предпочел да бъде богат.

Друг е въпросът, че не винаги се получава. Едни просто са твърде мързеливи, други нямат късмет … А някои се опитват да направят всичко по силите си, но не могат да изплатят заемите и да излязат от дупката на дълга.

Защо се получава така? Може би причината за това са предметите с отрицателна енергия, които привличат бедността във вашия дом. Проверете дали имате у дома следните предмети:

1.Пари

Колкото и да е странно, самите пари могат да причинят липсата им. Те могат да привлекат нужда, ако лежат с години на дъното на касичка или буркан.

Това важи и за повредени, мръсни банкноти. Парите трябва постоянно да се обновяват, да бъдат в движение, само в този случай ще има приток на парична енергия.

2.Боклук

Тук се включват счупени съдове, стари дрехи, стари вестници, неработещо оборудване и много други. Всичко това, като прахосмукачка изсмуква положителната енергия от всеки дом.

Боклукът спира паричния канал. Той не само влияе на благосъстоянието, но също така предотвратява раждането на нови идеи и планове.

3.Предмети за почистване

Когато бършете мебели с нови ярки парцали, използвайки функционален моп за почистване на пода, човек показва уважение към дома си.

Не трябва да използвате стара, раздърпана метла, защото именно тя изхвърля всичко негативно от къщата. От древни времена тя е надарена със сили, които могат да привлекат богатство и се съхранява в специален ъгъл.

4.Мъртви вещи

Рога по стените, животински кожи, сухи цветя – всички те са носители на отрицателна информация. Мъртвата енергия от тези неща противоречи на живата енергия на дома, създавайки тъмна аура, която причинява липса на пари и здравословни проблеми.

Morkadis

5.Повредени символи на богатството

За да привлечете финанси, има специални амулети: фигурки на животни, подкови, дърво на парите, китайски монети и др. Но за да работят тези предмети, трябва да знаете точно тяхното предназначение.

Неправилното използване може да влоши ситуацията и вместо очакваното богатство, проблемите и липсата на пари ще ви връхлетят. Тези неща трябва да са в перфектно състояние, без пукнатини. Ако амулетът е повреден, той губи магическата си функция, като в този случай ще трябва да се разделите с него и да го замените с друг.

6.Продукти

Големите запаси от храна създават фалшиво впечатление за семейното богатство. Всъщност това е истинско разточителство, тъй като някои от продуктите просто се изхвърлят заради изтекъл срок на годност.

Освен това, зърнените храни с изтекъл срок на годност, прашните консерви с туршии и други подобни са идеална среда за натрупване на отрицателна енергия, което пречи на паричния поток.

7.Счупени предмети

Използвайки счупени съдове или напукано огледало, можете да привлечете болести и нуждата в къщата. Опасни микроби се натрупват в пукнатините по съдовете. Те могат да причинят заболявания, за лечението на които вече трябва да отделите определена сума.

Счупените огледала са още по-опасни. Те изкривяват положителната енергия и отклоняват късмета. Чрез пукнатините по счупените предмети негативизмът прониква в къщата, а благосъстоянието и финансите изтичат през тях.

8.Стари портфейли

Портфейлът е основната свързваща връзка между неговия собственик и потока на паричната енергия. Това е един вид минибанка за съхранение на банкноти. Както всяка вещ, в крайна сметка се износва.

Мнозина продължават да използват стария портфейл и съхраняват в него квитанции, бележки, визитки. Това не трябва да се прави, защото основната функция на портфейла е нарушена – съхранението на пари, което също може да повлияе негативно на финансовото състояние.

9.Чужди неща

Всяко нещо е изпълнено с енергията на неговия създател, а впоследствие – на притежателя. Ако майстор направи нещо с любов, вложи парче от душата си в него, това не означава, че ще донесе радост. Веднъж попаднало в ръцете на човек с тъмна енергия, то може да се превърне в обект, който излъчва зло.

Не е необходимо да държите нещата на други хора в къщата. Това се отнася и за вещите на починали хора. Можете да оставите нещо неутрално или особено ценно, но е важно да запомните, че подобно нещо може да блокира паричния канал и да доведе до проблеми и разруха.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Ето защо метлата трябва да стои с дръжката надолу в ъгъла

7 неща в дома ви, които носят безпаричие, болести и негативизъм, изхвърлете ги още днес

Кои са магическите свойства на обикновената метла

4 ритуала за привличане на пари

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.