Пришълци убили Тутанкамон с кама от извънземен метал?

pixabay.com

Уфолози смятат, че е напълно възможно самият фараон да е имал ДНК от други светове, пише blitz.bg

Извънземни ли са убили най-известния египетски фараон Тутанкамон? Неговата гробница е единствената, която не е била ограбена още в древността и открита в нашето време през 1922 г. и затова може да се разбере много за живота на младия фараон.

Нови проучвания на артефакти от гробницата разкриват странни предмети, които не са със земен произход. Британски учени направиха анализ на камите, ножовете и други предмети, като бе установено, че желязото в тях не е от Земята, пише „Телеграф“, позовавайки се на „Лайв саъйнс“.

Може да е от астероиди, паднали на планетата ни, но може и да е и от други светове, донесено с кацането на извънземни, развиват своята теория уфолози от „Хистъри ченъл“. Това се установява по примесите на германий, никел и други метали в камите на фараона.

Снимка: blitz.bg

Ловците на извънземни казват, че напълно е възможно самият фараон да е имал ДНК от други светове. За баща му Ехнатон открито се говори, че е извънземен, оженил се за египтянка и управлявал царството.

Знае се, че Тутанкамон е имал проблеми с придвижването, но не може да се установи дали те са получени по време на битка, тренировка или така се е родил. Уфолози твърдят, че е напълно възможно фараонът да е бил убит от извънземните в Египет.

От историята знаем, че баща му Ехнатон прави колосални промени в египетското общество. Той забранява да го изобразяват стилизирано и в мъжествени пози. Вижда се, че е имал голямо шкембе и хилаво тяло. Главата му е била пипонеста, удължена и несъразмерно голяма за тънката шия. С една дума – направо извънземен.

Според теориите на уфолози, в Древен Египет е имало фракция на извънземните пришълци. Когато Ехнатон прави големите промени, които са свързани и с религията, с промяна на основното божество от Слънцето (Ра) на Слънчевия диск (Амон) точно извънземните са поставени в култ.

Той определил, че има само един бог, а другото са негови помощници и така пръв въвежда монотеизма. Но с идването на сина му Тутанкамон, който по това време е само 8-годишен, надделяват жреците от старата школа и се възвръща предишната религия.

Извънземните обаче опитват да направят преврат и убиват Тутанкамон, но той може би не бил успешен, защо скоро се сменят различни владетели, които не оставят свои наследници на трона. Дали е имал нещо общо с извънземните или не, но наскоро бяха открити метални топчета сред мънистата на Тутанкамон в гробницата му.

Преди на тях не се е обръщало внимание, но учени твърдят, че няма логично обяснение как металът в тях е бил разтопяван при положение, че за него е нужна по-висока температура от тази, която може да бъде постигната в познатите на човечеството пещи преди ХХ век.

Тепърва ще се установява дали металът в камите и топчетата на Тутанкамон е просто паднал метеорит и намерен от египтяните, които го претопили за фараона си или в цялата ситуация има замесени извънземни. Някои дори смятат, че може да има връзка с т.нар. цивилизация Атлантида.

източник: blitz.bg

Morkadis

Вижте още:

Кинжалът на Тутанкамон се оказа с извънземен произход

26 ноември 1922 г. – Отварят гробницата на Тутанкамон за първи път от 3000 години

Проклятието на фараоните ли успява да опази гробницата и саркофага на Тутанкамон

Камъкът „Палермо“ и извънземната раса на Земята

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.