Проекта Син лъч

В конспиративните теории от една страна е доста сложно да повярвате, но от друга страна – не можем и да ги отрече изцяло. В това има нещо интригуващо и притегателно, но каква е истината за всичко това, ще е доста сложно да разберем.

Oсвен ако не сте били скрити под леглото през последните 5-10 години, то не може да не сте чували за така наречената конспирация на „световното правителство“, като неговата цел е да пороби всички хора в света с помощта на високите технологии.

За това говорят днес не само екстрасенсите, но дори се споменава в по-високите слоеве на обществото. Далеч не всеки би посмял да прави дори някакви публични догадки относно тези конспиративни на пръв поглед теории на световен заговор.

Разбира се, че дори и да е истина това, то на преден план отново ще са користните цели на определени влиятелни хора, които реално контролират света чрез така наречените свои марионетки в правителството.

Известният кинорежисьор Аарон Русо, който почина месец след продукцията си Свирката на истината, ни разказа именно за неговия поглед върху „световния ред“ и плана на Рокфелер. Дали смъртта на Русо е съвпадение или това е отмъщение на влиятелните лица, тъй като Аарон е посмял да се намеси в техните дела и да изнесе тази информация на бял свят – можем само да гадаем, но едва ли някога ще разберем цялата истина.

Проекта Син лъч

През 1994 г. журналистът на свободна практика Сергей Монаст публикува доклад в безплатния пресцентър в Квебек, според който един от проектите на НАСА, а именно Син лъч, има за цел да влияе върху съзнанието на хората чрез технологиите, предизвиквайки страх или страхопочитание. Монаст твърдеше, че има огромни доказателства, които са били представени от самите хората, които са работили по този проект.

Той твърди още, че крайната цел на проекта Син лъч е да организира гигантска планетарна измама, която реално да имитира холографските проекции на идването на Исус и другите богове, използвайки за целта нискочестотните вълни за контрол на ума. Скоро Сергей Монаст и неговият помощник започнали да получават заплахи от канадското правителство и Ватикана, а малко след това изчезнали внезапно.

Първата фаза на проекта Син лъч е създаването на изкуствени земетресения в различни части на Земята, което ще доведе до откриването на множество артефакти, подлагащи на съмнения традиционните религиозни вярвания на голяма част от народите по света. Този етап ще включва дискредитирането на всички православни религии.

Вторият етап от проекта Син лъч е създаването на огромно светлинно шоу, холограми и феномена Месия, който ще обедини в себе си всички религии по света. Явлението ще бъде толкова истинско, че всеки ще чуе, че Месията говори на неговия език и се появява в образа на своя бог. В действителност тази уникална божественост ще бъде човек, а не бог, тоест антихрист.

Той ще обясни на хората, че многобройните писания са били разтълкувани погрешно, че старите религии реално противопоставят разбиранията на хората един срещу друг. Следователно всички стари религии трябва да бъдат премахнати, а религията от новата ера, която Сергей Монаст нарече Религия на новото време, ще бъде спасението за всички хора.

Преди появата на Месията, ще има множество катаклизми на Земята, а именно под формата на войни и катастрофи. Именно това ще подкопае вярата и надеждата на хората, карайки ги по-лесно да приемат новия „месия“ и религия му под формата на технологичен микрочип. Някои дори предполагат, че с помощта на холограми ще се създаде илюзията за извънземно нашествие, за да се оправдае използването на различни видове оръжия на Земята, което допълнително ще дестабилизира ситуацията.

Всичко това около така наречения проект Син лъч може да се възприеме като поредната конспирация, ако обаче не съвпадаше изцяло с библейските пророчества. Дали да вярвате на това или не – изборът си остава ваш. Във всеки един случай можем да кажем, че технологиите са навлезли с пълна сила в живота ни днес, което от своя страна ни правил малко или много марионетки на модерните устройства.

източник: sanovnik.bg

Morkadis

Вижте още:

Защо е вредно електромагнитното излъчване и как да се предпазим

Рекламите на ваксини – защо не трябва да им вярваме

Проф. Лъчезар Филипов: САЩ и Русия се споразумяха с извънземните

Българин показа оръжието, което предизвиква всички смъртоносни катаклизми

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.