Разгледайте тези маски и изберете една! Ето какво има да ви каже тя

Във вуду ритуалите се използват много компоненти и предмети. Особено внимание се отделя на маските. Така че нека разберем какви тайни за бъдещто се крият зад тях.

Маска номер 1
Не се поддавайте на излишната суета. Много от трудностите в живота ви са измислени и лесно решими. Повярвайте и със сигурност всичко ще се нареди.

Маска номер 2
В близко бъдеще късметът със сигурност ще ви се усмихне. Основното нещо е да не се поддавате на апатията и тъжното настроение. Със сигурност ще успеете!

Маска номер 3
Идва благоприятно време за вас. Грижете се за себе си и вашите истински желания. Малките радости от живота със сигурност ще внесат оптимизъм в сивите дни.

Маска номер 4
Скоро огорченията и обидата ще отминат. Веднага щом ги оставите да си отидат, ще тръгнете по нов път в живота. И нещата ще се подредят много по-добре.

Маска номер 5
В този момент за вас е препоръчителна една добра почивка, за която си струва да се подготвите. Но не се притеснявайте, всичко ще бъде наред. Основното нещо – трябва да вярвате!

Маска номер 6
Не се вслушвайте в ласкателните думи, в тях има капан. Слушайте сърцето си и правете, каквото казва то!

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Какво казва рожденото ви цвете за вашата личност

Пеперудата на всеки месец разкрива характера ти

Тест на Роршах – кажи какво виждаш и ще ти кажа какъв си

Вълшебен тест: От коя магична чаша си избирате да пиете, за да разберете, какво може да ви се случи в бъдеще

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.